2777
2789
عنوان

میشه برام خواهری کنید 🙏😔

45 بازدید | 10 پست

سلام ،من نه خواهر دارم و نه دختر خاله

میشه اگه براتون مقدور هست برام  دعا کنید 🙏

میشه حداقل ی صلوات بفرستید و از خدا بخواهید 

به خانوادم (مامانم و داداشم و خودم)کنارهم عمرطولانی با سلامتی و رزق و شادی بده 🙏

منم برای حاجت روایی شما و 

سلامتی و شادی خودتون و عزیزانتون و 

و شادی روح رفتگانتون ۳ تا صلوات میفرستم.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

فرستادم گلم 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

اسمم آرزو است.

دعا کنید ،همیشه تو هر دنیایی کنارهم باشیم 🙏

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400851669] 

پرسی گلم 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

۱۰۰تا صلوات‌میفرستم

وای عزیزم 💖💖💖

شما چقدر مهربون هستید ،اسم مامانم لیلا و داداشم علیرضا هست.

به حقِ حضرت زهرا،امام زمان برات دعا کنه و مشکلاتت حل بشه ،دلت شاد 💞

قربونت بشم😘

خدانکنه عزیزم 💖💓

تاپیک هام بخونی ،متوجه میشی آشوب هستم.

یعنی ممیخوابم ولی ی استرس هست تو جونم .

خیلی محتاج نگاه خدا هستم و خدا هم گفته با زبانی رمرا بخوان گناه نکردی ✨

ممنونم 💞

انشالله هرمشکلی داری حل بشه‌گلم

ممنونم ،اسمت نمیدونم چیه ولی بعد نماز به نام کاربریت دعا کردم...

مرسی عزیزم.

مشکلم اینه یهو دچار وسواس فکری شدم که زبونم لال درمورد خانوادم هست .

فقط از خدا میخوام بهم کنار مادرم و داداشم عمر طولانی با سلامتی وشادی و رزق بده، من ۳۰ سال به مادرم بد کردم...حداقل به احترام مهربونیش از این به بعد ۴۰ سال به من و مامانم و داداشم کنار هم عمر سلامتی و بندگی ورزق بده ، منو بنده خودش وددخترصالح برای مادرم ککند و ی خواهر عالی برای داداشم...ما رو تهش باهم ببره بهشت