چون یه دختر دارم و پسر ندارم واقعا ازار دهندس همش میشنوم پشت جاریم میگه اخی دوتا دختر داره بیچاره پسرم احساس خوشبختی و عشقی که بین منو و همسرم بود رو از بین برده
چیکار کنم برم روانشناس بنظرت افسردگی گرفتم سر این موضوع ن دخترمو دوس دارم ن حتی اگه پسرم بیارم دیگه ...
من درکت میکنم خودم تو بازی روانی مادرشوهر گیر کردم ....خودم جسم و روحم اسیب دیده ...فک میکنی برا اون مهمه ؟؟؟... چند روز پیش تو مهمونی بودیم ی خانوم از اشناها انقد ذوق میکرد ک عروسش رفتع بود قهر میگفت خیلی خوشحالم دخترشونم دادن بهم اذیت میشما ولی همینکه کاری کردم بره خیلی از خودم راضیم ....ببین این ادما مریضن واقعا از اینکه زندگی پسرش داشت خراب میشد اون خوشحال بود حالا قطعا عروسه در حال گریه زاری بود ...نذار ب هدفش برسه ...زندگیتو جمع کن ...دلت برا بچت بسوزه بخاطر اونم ک شده پاشو ب خودت برس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی این اونجور ادم نیست میشناسمش دنبال خراب کردن زندگیمون نیست فقط حس ضعف میده مدام بهم
اون بده تو عاقل باش نپذیر ...تو وقتی وارد ی بیمارستان اعصاب و روان بشی اگر ی دیوون بهت ی چیزی پرت کنه ناراحت میشی یا دلت براش میسوزه ؟؟؟؟ نصف ادما اطرافمون روانین فقط داخل بیمارستان اعصاب روان بستری نیستن