2777
2789
عنوان

متاهلا و بچه دارا فقط بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 42 پست
حق با شماست ولی مدام تو این محیط سمی در رفت و امد باشی این حسو پیدا می کنی

واکنش شوهرت چیه به این حرفای مادرش؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چیکار کنم برم روانشناس بنظرت افسردگی گرفتم سر این موضوع ن دخترمو دوس دارم ن حتی اگه پسرم بیارم دیگه ...

من درکت میکنم خودم تو بازی روانی مادرشوهر گیر کردم ....خودم جسم و روحم اسیب دیده ...فک میکنی برا اون مهمه ؟؟؟... چند روز پیش تو مهمونی بودیم ی خانوم از اشناها انقد ذوق میکرد ک عروسش رفتع بود قهر میگفت خیلی خوشحالم دخترشونم دادن بهم اذیت میشما ولی همینکه کاری کردم بره خیلی از خودم راضیم ....ببین این ادما مریضن واقعا از اینکه زندگی پسرش داشت خراب میشد اون خوشحال بود حالا قطعا عروسه در حال گریه زاری بود ...نذار ب هدفش برسه ...زندگیتو جمع کن ...دلت برا بچت بسوزه بخاطر اونم ک شده پاشو ب خودت برس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمی دونم چیکار کنم مدام دارم کتابای روانشناسی درمورد این موضوعاتو میخونم

کار درست رو می‌کنی 

مقاومت در برابر محیط ناسالم قدرت زیاد میخواد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من درکت میکنم خودم تو بازی روانی مادرشوهر گیر کردم ....خودم جسم و روحم اسیب دیده ...فک میکنی برا اون ...

میدونی این اونجور ادم نیست میشناسمش دنبال خراب کردن زندگیمون نیست فقط حس ضعف میده مدام بهم 

میدونی این اونجور ادم نیست میشناسمش دنبال خراب کردن زندگیمون نیست فقط حس ضعف میده مدام بهم

اون بده تو عاقل باش نپذیر ...تو وقتی وارد ی بیمارستان اعصاب و روان بشی اگر ی دیوون بهت ی چیزی پرت کنه ناراحت میشی یا دلت براش میسوزه ؟؟؟؟ نصف ادما اطرافمون روانین فقط داخل بیمارستان اعصاب روان بستری نیستن

بله درسته . جبر جامعه است ما همه جنگ های ناپیدای جامعه رو داریم

بنظرتون تو این شرایط باید چیکار کرد اسیب ندید 

اصلا فکر بچه دوم رو نمیتونم کنم چون اصلا شرایط ندارم

بهش نمیگم جلو اون نمیگه اما پیشش درد و دل کردم تاثیر بدی روش گذاشت خیلی پشیمونمممم

مادرش چرت و پرت میگه بعد تاثیر بدی هم داشته 

باید به مادرش تذکر بده

من جای شما بودم  مادر شوهرمو متوجه میکردم که از حرفات خوشم نمیاد  

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

اون بده تو عاقل باش نپذیر ...تو وقتی وارد ی بیمارستان اعصاب و روان بشی اگر ی دیوون بهت ی چیزی پرت کن ...

واقعا ممنونم بابت حرفات چی بگم مدام تو سرم جنگه