2777
2789

سر این که من حس میکردم با ی نفر دیگه هم هست 

تو واتساپ که پیام می‌دادیم مرتب تو تلگرام هم آنلاین میشد 

یا کلا جواب منو با وجود این که آنلاین بود با تاخیر میداد 

خلاصه صبرم تموم شد بهش گفتم 

اونم گفت نه تو زیادی حساسی من کار دارم که آنلاین هستم 

بعد متوجه شدم که تو اینستاهم مرتب دختر فالو می‌کنه 

وقتی بهش میگفتم چرا فالو کردی انفالو میکرد دوباره یه هفته دیگه کاراشو تکرار میکرد 

یک هفته کات بودیم تا این که دوباره پیام داد 

دخترا بازم همون طوریه بازم آنلاین شدن های بی دلیل بازم فالو کردن دختر 

با این تفاوت که من دیگه حساسیتی نشون نمیدم 

چکار کنم چرا اینجوریه من ۲۵ اون ۳۲

حس زنانم قشنگ بهم میگه این با یکنفر دیگه هم هست 

اعتماد ندارم بهش

خدایا مرسی ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکمه اشو بزن فقط اومده سک سک کنه و ببینه هنوز تو زندگیت جا داره تا با خیالت راحت ب گی خوریاش برسه تورو هم داشته باشه

لطفا مردای چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒😂🎀

سلام گرگ بی طمع نیست

درخواست دادن مردا چه تو نی نی سایت چه تو اینستا هم بی طمع نیست

داری درست فکر میکنی این میخواد با همه شانسشو امتحان کنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

آشنایی تون براساس عقلانی انجام برسونین نه براساس احساس تون ،باید میرفتین اول باهم  مشاور خانواده اونم پیش سه تا مشاور خانواده هرکدومشون سه جلسه اینو عقل میگه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
خب شما تو مرحله آشنایی هستین خیلی نباید انتظار داشته باشی .

آخه وقتی داره با من آشنا میشه 

و از همه مهم تر ابراز علاقه هم کرده 

دیگه نباید دختر فالو کنه 

هر وقت کات کرد هر غلطی خواست بکنه 

خدایا مرسی ♥️