2777
2789
عنوان

هفده سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی توش نیست میری دانشگاه میبینی الکی با اینکه رتبه ۱۷۰۹بودم دانشگاه دولتی الکی همش

رشتتون چی بود

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

به انیشتین‌بگو تو روحت اینقدر فرمول رو گذاشتی رفتی

حتماااا میگم😂😂😂

کاش به جای سیب خود درخت میوفتاد رو سرش😂

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

راجب همه چیهرچیزی که فکر میکنین الان یا چند سال دیگه به دردم میخورهممنون🥲

راجب درس بخوام بگم اینه که طبق خواسته پدر مادرت یا بقیه انتخابی نکن با علاقت پیش برو هرکاری که بهش علاقه داشته باشی درآمد زا هست ولی کاری که علاقه نداشته باشی برات مثل جهنم میشه و حتی باعث میشه افسردگی بگیری ،کلی پزشک داریم که خودکشی کردند دور از جون ،راحب زندگی بخوام بگم اینه که به هیچکس حتی نزدیک ترین افراد زندگیت اعتماد نکن آدما تا وقتی براشون منفعت داشته باشی دوستت دارن ،گول حرفای عاشقانه هیچکس رو نخور ببین توی عمل چطوریه اون مهمه و اینکه در آخر سعی کن مستقل باشی چه عاطفی چه مالی بدون که این دنیا گذراست و هیچکس جاودانه نیست پس جوری زندگی کن که دوست داری خودت رو اولویت قرار بده چون در آخر فقط خودتی که به داد خودت میرسی ،سلامتی مهم ترین چیزه هرکاری که مانع سلامتیت میشه انجام نده حالا پرخوری ،اعتیاد ،هرچیزی ،موفق باشی عزیزم

نصیحت چی؟ نصف نصیحت ها پرت و پرته

به نظرم نصیحت ها تجربه ان

کمک میکنن راه اشتباهی که دیگران رفتن رو ما نریم