2777
2789
عنوان

ابروم رو میکرو کردم بابام نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 85 پست
پاک شد ؟

چهارشنبه رفتم نه والا سوال پرسیدم کسی جواب نداد 

نفرین و آرزوی مرگ برای دیگران داشتن بذر سیاه ناآرامی و آشفتگی را در وجودمان پرورش میدهدو آسودگی را برایمان بی رنگ میکندما به دعای هم محتاجیم،نه به نفرین و لعن                               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون خانمه بپرس ک واست انجام داده

گفت همون روز خیلی برات عمقی زدن سه جلسه حداقل باید بیایی تا رنگ بیاد بالا 

نفرین و آرزوی مرگ برای دیگران داشتن بذر سیاه ناآرامی و آشفتگی را در وجودمان پرورش میدهدو آسودگی را برایمان بی رنگ میکندما به دعای هم محتاجیم،نه به نفرین و لعن                               

چند جلسه رفتی

یه جلسه دوبار اومده بالا ولی پررنگ‌تر شده

چیکار کردی خوب شدهههههه

اعتمادشو به دست اوردم البته از خواسته های خودمم کوتاه نیومدم 

بابام همیشه با ارایش کردن من مشکل داشت همون موقع ها یه سری مسائل دیگه هم وجود داشت که اونارو هم دوست نداشت مثلا روابطم با دوستامو کنترل کردم سروقت میرفتم و میومدم دوست داشت حجاب داشته باشم حجابمو بهتر کردم و به مرور خیلی خوب شد 

البته خودمم خیلی تغییر کردم مثبت شدم 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰