2777
2789

امشب خاستگاری دختر داییمه همسن منه ، ۱۷ سالمونه 

بعد زنگ زد از مامانم دعوت کنه منم از روی صمیمیت (باهم بزرگ شدیم و دوست و رفیقیم همبازی بچگیمه) گفتم منم بیام؟ 

برگشت گفت بیا ولی میای که بپسندنت ! بیا شاید تورو پسندیدن بردن! 

انگار مثلاً من هول شوهرم ، خیلی بهم برخورد خیلی و گفتم نه خاستگاریشو میرم نه دیگ تا هرچی ببینمش باهاش گرم میگیرم

به نظرتون منظور داشته ؟ منظورش چی بوده؟ 

یا من الکی حساس شدن

خدایا بسهه دیگهههه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون الان فکر میکنه از خاندان سلطنتی بریتانیا برای ولیعهد و پادشاه آینده اومدن خواستگاریش تو جدی نگیر ولی من جات بودم وقتی اینو گفت میگفتم عزیزم من آرزوهای بزرگتری دارم تا ازدواج الان دلم میخواد بیام سوژه خنده ببینم دلم شادبشه.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

منم دختر خالم همش میگفت میخوام بیام

میدونستم اگه بیاد جو کلا بهم میریزه در نتیجه اصلا روز خواستگاری بهش نگفتم بیا

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

واقعاً دارم به این فکر میکنم که کمرنگش کنم تو زندگیم

یهو نادیدش نگیر فردا میگه از روی حسادت بوده ولی سعی کن تو زندگیت از اینجور آدما فاصله بگیری 

ب جات باشم کل تلاشمو میکنم که بهترین آینده رو داشته باشم تا دیگه از این حرفها ب کسی نزنه

والا زود شوهر کردن هنر نیست که بخوای پزشو ب کسی بدی کلا شوهر کردن پز نداره

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀