2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید

144 بازدید | 8 پست

وای من نمیدونم چیکار کنم هنوز خوب نمیتونم آرایش کنم یعنی ارایشی ک ب صورتم بیادوبهم حالت چشمو ابرو لبم بیادو نمیتونم پیدا کنم نمیدونم چیکار کنم😣هر جا میخوایم بریم کلی آرایش میکنم پاک میکنم دوباره از اول 

منم همینطور. بلد نیستم خط چشم بکشم. 

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای بخدا ی بار کوتاه میکشم ی بار بلند بعد هی پاک میکنم اصلا نمیتونم ی ارایش خوبو ثابت داشته باشم

من که قیدشو زدم.استعدادم میخواد که من ندارم

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

چرا اخه عزیزم اول که کرم خوب که دوس داری پوستتو تیره یا روشن کنه بگیر اول بزن یکم ابروهاتو مرتب کن یه خط چشم ساده بزن 

تو خونه همیشع ارایش کنی یاد میگیری 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

من رفتم خود ارایی چشمت روز بد نبینه منو کرد شبیه هیولا گفت پاک کن حیف ب قیافه خودم نیس بعد اومدم ی خط چشم ماریس خریدم ی خط نازک کشیدم بالای چشمم انقد خوب شدم خودت تمرین کن لازم نیس خیلی دنباله دار بکشی ساده بهتره

منم بلد نبود انقد زودم الان خودم مثل این فبلم های خود ارایی با رژ قهوه ایی مثلا خط گونه میکشم میمالم تا گونه ها برجسته بشه 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی