وای من نمیدونم چیکار کنم هنوز خوب نمیتونم آرایش کنم یعنی ارایشی ک ب صورتم بیادوبهم حالت چشمو ابرو لبم بیادو نمیتونم پیدا کنم نمیدونم چیکار کنم😣هر جا میخوایم بریم کلی آرایش میکنم پاک میکنم دوباره از اول
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واااای بخدا ی بار کوتاه میکشم ی بار بلند بعد هی پاک میکنم اصلا نمیتونم ی ارایش خوبو ثابت داشته باشم
من که قیدشو زدم.استعدادم میخواد که من ندارم
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من رفتم خود ارایی چشمت روز بد نبینه منو کرد شبیه هیولا گفت پاک کن حیف ب قیافه خودم نیس بعد اومدم ی خط چشم ماریس خریدم ی خط نازک کشیدم بالای چشمم انقد خوب شدم خودت تمرین کن لازم نیس خیلی دنباله دار بکشی ساده بهتره