2777
2789
عنوان

من دیگه دارم دیوونه میشم و به مرز جنون میرسم از دست درس و مشق بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 100 پست
معلم ۳۰ ۴۰ تا دانش آموز چطور وقت کنه تو پنج ساعت به همه برسه اونم کلاس اولی که قانون کلاسم بلد نیست

چه ربطی داره 

پس معلمای زمان ما چیکار میکردن؟ 

جادو بلد بودن؟ 

این مسئله کلاس اول و دوم نداره

کل ابتدایی بارش روی دوش مادره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

همش هم معلمش تاکید میکنه از هر کلمه فقط و فقط و فقط سه تا بنویسه...

اینم بچه ها میشنون .. دیگه همکاری نمیکنن برای تمرین بیشتر و نوشتن بیشتر..

خب همین کم مینویسن که یاد نمیگیرن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خسته شدم...خسته از سر کار اومدممریض هستمخونه ترکیده شام نزاشتمنشستم پای درس و مشق این بچه‌...ای ...

یه ذره عجیبه حب چرا یاد نگرفته الان تازه اول سال و اول کتابه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
وای یعنی دیوانه شدم هر روز کاردستی هزارتا ویدیو اموزشیصدتا چیز برگه هر دم باید ببرم چاپ

مامان منم الان داره با داداشم کسر کار میکنه 

دیوانه شدیم همه 

شبم باید کاردستی علوم درست کنیم همگی باهم براش

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

عزیزم حق داری سخته منم گذروندم  باید نظارت داشته باشی ولی در عین حال باید راهکار هم بلد باشی روش های زمان ما که ساعتها دفتر سیاه میکردیم روی اینا جواب نمیده ‌. باید با بازی و خلاقیت به ذهنش جا بندازی . باید ببینی چی رو بلد نیست علتی که یاد نگرفته چیه و ایا به نظر تو ضعیفه یا واقعا بلده و تو کم کار میدونیش . من با خیلی از بچه های فامیل کار میکنم . یه جورایی معلم تجربی شدم یه وقتا مادرش میاره پیشم میگه تو رو خدا کار کن هیچی بلد نیست کار میکنم می بینم بلده مادرش اضطراب داره انقدر اجبارش میکنه که بچه با اون راه نمیاد ولی به من که غریبه هستم راحت جواب میده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مامان منم الان داره با داداشم کسر کار میکنه دیوانه شدیم همه شبم باید کاردستی علوم درست کنیم همگی باه ...

حالا دبیر میدونه خوده بچه کاردستی درست نمیکنه

نمیدونم چرا میخواد خانواده رو دیوانه کنه

کارام مونده

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
حالا دبیر میدونه خوده بچه کاردستی درست نمیکنهنمیدونم چرا میخواد خانواده رو دیوانه کنهکارام مونده

وای دقیقا