2777
2789

واقعاااا مادرشوهرم بدجنس و بد 

هرررررربی احترامی و اذیتی که بوده سرمون اورده 

هی هم بلا سرش میاداااا 

هی هم نمیفهمه 

رفته بود مسافرت با خواهراش ظهر رسیدن رفت خون خواهرش ناهار بعدش زنگ زد به شوهر من که بره دنبالش ببرتش خونه 😐

شوهر منم بدون اینکه به من بگه رفته 

خییییییلی پرررو 

چطور روش میشه واقعاااا حالم بد 😭

اینقدررررر بدی و بی احترامی کردن حد نداره 

من ده ماه عقد کردم 

از اول بی احترامی بی احترامی 

هیچ هدیه ای نخریدن تا الان برام

همیشه به فکر خودشونن 

ماشینمون با کلک زدن به اسم خودشون 

همیشه در حال زنگ زدن به شوهرمن که آمار بگیرم 

یا گلایه کنن 

اصن متوجه نیستن ازدواج کرده 

چند روز یه بار پیام میدن شب بیا اینجا مثلا میگه خانومم نمیتونه میگه خودت بیا 

حتی خاله هاش بهش زنگ میزنن که برو پیش مادرت زنت برات نمیمونه و….

الان تقریبا من قطع رابطم  چون بیرون دست جمعی دیدمشون فرداش خواهرشوهرم پیام داد که چرا به فلانی دست ندادی تربیت نداری و….منم جوابشو دادم بعد مادرشوهرم زنگ زد که به فلانی چی گفتی ناراحت شد و فلان به خدا که جز خودشون به کسی فکر نمیکنن درحالی که فلانی اصن دست نداده بود و یا اصن من متوجه نشدم و همسرم هفته ای یکبار میره و باهاشون در تماس

اما واقعا همش درگیرم 

فکرم خراب شده 

همیشه فکر میکنم پشت سرم حرف میزنن و شوهرم پر میکنن یا اینکه همسرم بدون من میره برام عذاب اوره 

چه بکنم😭😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدررررر بدی و بی احترامی کردن حد نداره من ده ماه عقد کردم از اول بی احترامی بی احترامی هیچ هدیه ا ...

بخدا خانواده شوهره من اینکارا رو با من کردن من ولی من چیزی نمگیم به شوهزم ک میره و فلان 

ولی عروسام کرم دارن ...همین الان عروس ما ۵ روز پیام من رو تو واتس اپ سین نکرده تازه ازش تشکز کردم انقد عروس بیشعور هم داریم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
ولی عروسام کرم دارن ...همین الان عروس ما ۵ روز پیام من رو تو واتس اپ سین نکرده تازه ازش تشکز کردم ان ...

من ولی اینجوری نبودم و نیستم 

خیلی هم بهشون احترام گذاشتم 

لیاقت ندارن 

هی هم بلا سرشون میاد 

یعنی بهش بر نمیخوره اینقدر زنش و اذیت کردن؟!

تو دلشون ناراجت میشن ولی از یه طرفم نمستونه از خانواده اش دل بکنه چون ریشه اشه ..میدونم چ حسی داری ازشون متنفری اما انتظار نداشته باش شوهرت از اونا متنفر باشه ..هیچ کس انقدر عاشق نیست ک به خاطر زنش از خانواده قطع رابطه کنه یخدا جدی میگم با این ققضیه کنار بیا

ولی عروسام کرم دارن ...همین الان عروس ما ۵ روز پیام من رو تو واتس اپ سین نکرده تازه ازش تشکز کردم ان ...

چ رفتار بدی ..اونوقت من ک خواهرشوهرم فحشم داده برای دخترم تو اینستا استیکر قلب و بوس فرستاده منم براش استیکر قلب فرستادم اونم سه تا خخخخ اخه دلم نیومد جواب ندم 

تو دلشون ناراجت میشن ولی از یه طرفم نمستونه از خانواده اش دل بکنه چون ریشه اشه ..میدونم چ حسی داری ا ...

نمیتونمممممم😭😭اصن نمیتونم به پذیرش برسممم

حالم بد میشه 

عصبی میشم اینقدر بی احترامی و بدی کردن بازم شوهرم باهاشون در ارتباط 

خواهری از سمت مادرش نمیتونی کاری کنه ولی میتونی رایشو نسبت به خواهراش بزنی

راهکارشم اینه که پیشش بدگویی نکنی خودش که ببینه شما بدگویی نمیکنی ولی اونا اینکارو میکنن نظرش و دیدش نسبت به خواهراش منفی میشه

مردا از غر بدشون میاد کلافه میشن و نتیجه عکس میده

ولی از من شنفتی رو خودت کارکن رو اعتماد به نفس و عزت نفس

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍