2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترایی که خبر ندارن زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 206 پست
شما بیشتر از ۱۰ سانت اگه لود میکنی یعنی خیلی پرکار بودی

من مثل مامانت یا تو نیستم فعلا توی اینجوری که توی حسرت شی همه رو براش به فحش کشیدی😂🤣🤣

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اونا زشت ولی پر از اعتماد بنفستو چرا فکر میکنی به اون پسرایی که بقول خودت رد شون کردن باید جواب ...

افرین

من فکر نمیکنم اتفاق افتاده

و اتفاقی که افتاده رو همون روز توضیح دادم

و تاپیک ادامه داده نشده

و کامنت ها پاک شدن

حالا با چه حقی وقتی نمیدونن جریان چیه بعد چند روز فقط اومدن توهین میکنن؟

به نظرتون همونایی که اول تاپیک بودن نمیتونستن جوابمو بدن؟

خب مریض روانی که هرچی بهت میگم حرف مفت خودتو میزنی و یه بند به من توهین میکنیتا حالا توی اون مغزت که ...

😂😂چرا نمیخوای بفهمی ذره ای اخلاق و شعور و شخصیت نداری؟ و این شخصیت نداشته ای ک بهت میگیم هیچ ربطی ب کامنت های تاپیکت نداره و ب خاطر متن تاپیکت و طرز فکر حقیرته؟

عزیزم تو از متن تاپیکت مشخصه شخصیت نداشتت نیازی ب خوندن تک تک پست های تایپک نیس خانمِ مثلا آیکیو بالا😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

برعکس این تیپ ادما هم پارتنر عالی هم همسر عالی گیرشون میاد . چون قیافه خوشگل بعد یه مدت تکراری میشه ولی رفتار و اخلاق خوب همیشه توی چشم ادمه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

من مثل مامانت یا تو نیستم فعلا توی اینجوری که توی حسرت شی همه رو براش به فحش کشیدی😂🤣🤣

همین که وقتی جوابی نداری به خانواده حمله میکنی مشخصه کجا بزرگ شدی

از تاپیکم …. بیرون

چون من چند بار سعی کردم متوجه اشتباهت کنم ولی وقتی نتونی از مغزت استفاده کنی متوجه نمیشی

😂😂چرا نمیخوای بفهمی ذره ای اخلاق و شعور و شخصیت نداری؟ و این شخصیت نداشته ای ک بهت میگیم هیچ ربطی ...

خب تو باشخصیتی مدال شخصیت رو بگیر و دیگه این ورا پیدات نشه

چون تو یه ادم بیشعوری که نمیخوای اشتباهتو بپذیری

همین که وقتی جوابی نداری به خانواده حمله میکنی مشخصه کجا بزرگ شدیاز تاپیکم …. بیرونچون من چند بار سع ...

من حقیقت بهت گفتم شوهر چیز شاخی نیست خودتو براش کشتی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

خودتو مقایسه نکن خودت با خودت مقایسه کن فقط 

تو هرچقدرم بیخود و زشت باشی توی دید خودت بازم کسی هستی که ازت ی نسخه وجود داره تو کل دنیا :) و این ینی تو با ویژگی های منحصر به فرد خودت نه زشتی نه زیبا چون معیار مشخصی واسه زیبایی تعریف نشده کی تایین میکنه زشت بودن یا زیبا بودن رو ؟ هرکسی منباب سلیقه خودش نظر میده  که نباید مهم باشه :)