2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترایی که خبر ندارن زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 206 پست
این کاربر مثلا اومده میبینه باد این وریهمیگه منم یه چیزی بگم که حرف زده باشم!

خداروشکر توی کل زندگیم دیدگاهم همیشه مال خودم بوده. حوصله هم ندارم بشینم یکی یکی بخونم، از روی متن تاپیک نظر داذم. ولی خب صرفا اینکه بقیه دختر هارو تخریب کنی به خاطر ظاهرشون یا اعتماد به نفسشون رو مسخره کنی، مشخصا پیک‌می هستی.

خداروشکر توی کل زندگیم دیدگاهم همیشه مال خودم بوده. حوصله هم ندارم بشینم یکی یکی بخونم، از روی متن ت ...

مصداق یه حزب باد!

حداقل تو اعتراف کردی که نخونده دیدی هوا اینوریه نظر دادی

بقیشون که ادعا میکنن از اول خوندن و میدونن جریانو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ادم به اصطلاح باشعورتاریخ تاپیکو دیدی؟از اول تاپیک بودی ؟ نهپس حرف نزن بگو من همشو خوندمبعدم یه م ...

از اول تاپیک داری شخصیت نداشتت رو نشون میدی 😂 

اتفاقا خوندم و دیدم فقط دو کلمه سوزش و حقیر مناسب شخصیت نداشتته😂اون پماد هم ک معرفی کردی برو استفاده ازش رو "تمدید" کن😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
از اول تاپیک داری شخصیت نداشتت رو نشون میدی 😂 اتفاقا خوندم و دیدم فقط دو کلمه سوزش و حقیر مناسب شخص ...

اگه معیار های شخصیت بندی عوض شه

من میشم بی شخصیت و تو قطعا میشی با شخصیت

درحال حاضر که اینجوری نیست😘

مصداق یه حزب باد!حداقل تو اعتراف کردی که نخونده دیدی هوا اینوریه نظر دادیبقیشون که ادعا میکنن از اول ...

عزیزم واژه جدید یاد گرفتی هی حزب باد حزب باد میکنی؟؟ الان منتظری بگم به به عجب آدم فهمیده ای که به گفته خودش از همه سر تره و هر دختر دیگه ای که به دیدگاهش خوشگل نیست نباید اعتماد به نفس داشته باشه. اینارو اینجا گفتی دیگه جایی نگو مسخره‌ت میکنن.

ضمنا.لازم نمیدونم اول کامنت های بقیه رو بخونم، بعد بیام نظر خودمو بگم.

خداروشکر توی کل زندگیم دیدگاهم همیشه مال خودم بوده. حوصله هم ندارم بشینم یکی یکی بخونم، از روی متن ت ...

ایول ب خط آخرت 

ماام نظرمون همینه ک ایشون حق نداره دختری رو تخریب کنه

و اتفاقا من از اول تاپیک خوندم و مدام با هرکس ک مخالف تاپیک بود بداخلاقی کرده و نمیخواد بپذیره چهره بقیه ب این ربطی نداره و قرار نیس ی دختر ب پسر زیبایی بدهکار باشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
دیدی میگم خودت استفاده کردی اینقد هرباررسوختی تا محاتت که حرفه ای شدی میدونی چی به چیه

ایکیوت پایینه

هرچیز دیگه ای هم بگم صرفا همون پایینا دنبال معنیش میگردی

چون جای دیگه ای رو لود نمیکنه مغزت😘

اصلا اونا زشت ولی پر از اعتماد بنفس

تو چرا فکر میکنی به اون پسرایی که بقول خودت رد شون کردن باید جواب پس بدی و ماجرا رو ماست مالی کنی؟ چرا انقد جنس مخالف دغدغه ت هست؟ اصلا به شما ربطی نداره کی پیشنهاد داده و چرا رد شده انقد به مردا پروبال دادین که نتیجه ‌ شده این، دست کمتون میگیرن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اگه معیار های شخصیت بندی عوض شهمن میشم بی شخصیت و تو قطعا میشی با شخصیتدرحال حاضر که اینجوری نیست😘

جواب هات هم مثل شخصیت و طرز فکرت چیپه😂 خدا خیرت بده حسابی همه رو خندوندی😂

ایکیوت پایینههرچیز دیگه ای هم بگم صرفا همون پایینا دنبال معنیش میگردیچون جای دیگه ای رو لود نمیکنه م ...

توام پاینیت جز ۱۰سانتی جای دیگه رو لود نمی کنه که اینجوری توکفی اینجوری سوختی با این تاپیکت 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
ایول ب خط آخرت ماام نظرمون همینه ک ایشون حق نداره دختری رو تخریب کنهو اتفاقا من از اول تاپیک خوندم و ...

خب مریض روانی که هرچی بهت میگم حرف مفت خودتو میزنی و یه بند به من توهین میکنی

تا حالا توی اون مغزت که نورون هاش کار نمیکنه از خودت پرسیدی چرا همونایی که جوابشونو دادم بعدش جواب ندادن

و یکیشون اومده چند روز بعد جواب داده؟

حالا باز شر و ور های خودتو بگو

بگو من از اول خوندم من میدونم تو سوختی 

این میگه اولین نفری ک نظر داده باید بر اساس اون نظرتو بدی اصلا خیلی خنده داره هی میگ اول تاپیک و ببین اول تاپیک و ببین چهار تا ادم حرفشو اوکی دادن بقیه هم باید اوکی بدن😂😂

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️