2777
2789
عنوان

شماهم اوایل ازدواج از همسرتون خجالت می کشیدید راجع به این موضوع⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 78 پست
اصلا نشکلی نداره یا شایدم داره له روش نمیاره من خودم نابود شده اعتماد بنفسم. فقط دیشب غیرمستقیم بهم ...

عزیزم دیوونه ای؟ وقتی اینجوری رفتار میکنی روی نظرش تاثیر میذاری. بعد اون که نگفت تو چاقی برو عمل کن برو ورزش کن لباسا فلانن. گفت عزیز من برام لباس بپوش. تازه اصلا فکر کرد دوسش نداری ببین چقدرررررر بیخیاله که اصلا فکر دیکه ای نکرده. بخدا دیوونه اید . یه کاری کردی اونم الان همش فکر و خیال میکنه. اگه واقعا باهاش خیلی راحتی باهاش احساساتو در میون بذار بلاخره باید اینجا حمایت خودشو نشون بده قربون صدقه بره که البته اکه تاییدم کنه چاق شدی باز موردی ندارع. بستگی به لحن صحبتش داره . اما اگه نمیخوای بگی خب حداقل لباسای خوشگل یخر . بگو بریم بیرون اینا برام کوچیک شدن همین و بس. یا مثلا اینا قدیمی شدن. بریم بیرون و بعد یه سایز بزرگتر بگیر تمام. اصلا نمیخوای حرف از سایز لباس بهش بزنی بگی کوچیک شدن . بگو قدیمی ان دوسشون ندارم

نه ندارم ولی میخوام ی مدت کار کنم کمی پول جمع بشه، باردار شم. اوایل ازدواجمونه ها ولی خب عاشق بچم، ۳ ...

اگر می‌خوایم باردار بشین از همین الان شروع کنین به کاهش وزن، چون بارداری با وزن زیاد خیلی شما رو اذیت می‌کنه. 

شما که کار میکنین دستتون بازه برای مخارج. 

تاپیک جامع بامداد خمار رو سرچ بزنین تو نی نی سایت. کامل روش کالری شماری رو گفته. خودم دو سال با همین روش هم وزن کم کردم هم بعدش وزنمو کنترل کردم.حتی تو محیط کاری و حتی با ریزه خواری هم میتونی رژیم بگیری فقط باید بدونی چه چیزایی رو بخوری چه چیزایی رو حذف کنی. 

خواستی پیام بده بیشتر بهت بگم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نشکلی نداره یا شایدم داره له روش نمیاره من خودم نابود شده اعتماد بنفسم. فقط دیشب غیرمستقیم بهم ...

بنده خدا فکرشم نمیکنه به خاطر هیکلت داری ازش دوری می‌کنی. اینا که میگن هیکل مهمه و اخ‌و‌پیف میکنم مال روابط دوستی و ... است. تو ازدواج مردی که پایبند زندگی باشه این چیزا از زندگی سردش نمیکنه اصلا. 

اتفاقا این دوری کردن شماست که اگه خیلی طول بکشه ممکنه باعث سردی مرد بشه. اتفاقا شما مثل قبل لباس باز و قشنگ بپوش. هر چی بیشتر لباس اینجوری بپوشیم بیشتر خودت تلاش میکنی که به حالت قبل برگردی. وقتی لباس گشاد بپوشید هیچوقت تلاشی هم برای من کردن وزن نمیکنی. 

همسر من گاهی می‌گفت وزن کم کنی می‌گفت به خاطر سلامتی خودت میگم چون زانو درد میشی، چربی دور شکم کم کم باعث بیماریهای قلبی و ... میشه.میگفت وگرنه برای درسته که خیلی فرق داره اما تاثیری در دوست داشتنم ندارد و از دوست داشتنم کم نمیکنه چون من به خاطر هیکلت که با تو زندگی نمیکنم. 

مطمینم همسر شما هم همینطوره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

نه عزیزم..

باهم خیلی راحت هستیم 

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏