2777
2789

من دوران دوستی ۶۴ کیلو بودم، هنوز ۶ماه نشده اومدم خونه خودم و خیلی چاق شدم(۸۲ کیلو) 

خجالت می کشم الان پیش شوهرم بخاطر شکم و پهلویی که در اوردم و دیگه نمیتونم لباس های جذب و کوتاه و باز بپوشم. 

دیشب غیرمستقیم همسرم این موضوع رو باهام در میون گذاشت(قبلا خیلی میپوشیدم چون اندامم خوب بود). 

خجالت کشیدم بگم بخاطر چربی های زیادیع که دراوردم. 

حتی دیگه توی مکان روشن نمیتونم رابطه برقرار کنم، همش توی تاریکی مطلق که واقعا حس هردومون رو بد میکنه

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تیروییدت رو بررسی کن این همه اضافه وزن تو شش ماه خیلی هست بیست کیلو بدنت نابود میشه

منم بعد از ازدواج تیروییدم کم کار شد ولی توی ده سال با پنج تا سابقه بارداری ۲۰ کیلو چاق شدم... البته هنوز اضافه وزنی ب نظرم نمیام. اما حدود ۱۰ کیلو بخاطر بارداری هست چون تازه زایمان داشتم

تیروییدت رو بررسی کن این همه اضافه وزن تو شش ماه خیلی هست بیست کیلو بدنت نابود میشهمنم بعد از ازدواج ...

بخاطر پرخوری عصبی اینطوری شدم، و الان اعتیاد اوردم به غذا. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️