2777
2789
عجب این همه زن تو خیابونه خدا شاهده مردی نبوده تو خیابون مزاحمم بشه بس سنگین میام و میرم

صد درصد همینه تا 12سال درس خوندم خودم رفتم اومدم یکی حرات نکرد بهم تو بگه همه چی به زن بستگی دارع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الان که 1 ماه سر کار 1 ماه خونه 

الان دیگه شغلش اومده شهر خودمون فکر کنم کمتر قراره وقت بزاره برام

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

صد درصد همینه تا 12سال درس خوندم خودم رفتم اومدم یکی حرات نکرد بهم تو بگه همه چی به زن بستگی دارع

همون دیگه ..الان جاری دارم چند سال از من کوچیکتره عقلش نمیدونم چه جوریه با همه چه مرد چ زن و بچه گرم میگیره به هر کی تو خیابون دوسه بار دیده باشه سلام واحوالپرسی میکنه اونا هم خوششون میاد من پیشش باشم میرم کنار با کسی حرف نمیزنم

جیش تو این زندگی😒

هیچی اصلا نیس بزار وقت بزارن وقتی مسافرت خدایش صدشو می‌زاره بهمون خوش بگذره جبران نبودن بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

همش در تلاش برای نون درآوردن خرده ای بهش نیست وقتی هم خونس استراحت می‌کنه مارو هم یکم می‌بره بیرون

خوبه میبره بیرون من یماه بهش گیر بدم ببر بیرون اخر میبره از دماغم در میاره

جیش تو این زندگی😒