2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد با پسر خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3770 بازدید | 150 پست
دقیقا اونم اینایی که اینقدر نماز روزشون عقب نیوفتاده و به دختر مطلقه مردم انگ بدی میزننن و عیب و عار ...

حالا من کاری با اعتقادات شون ندارم ولی به نظرم خیلی زشته 

هر جوری فکر میکنم نمیتونم درک کنم 

ازدواج با پسر خواهر شوهر مثل ازدواج با رفیق شوهر 

تو اکثر فیلم و سریال و رمان ها میخوان بگن زن خیلی عوضی و فلان بود میگن رفت با رفیق شوهرش بعد طلاق یعنی اینقدر زشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غم مردان از وجود نامردان است مشکل من گره من از فضولی نیست من فضول نیستم به حق علی گره های زندک ...

اره    همیشه   میرم  میخونم   ببینم   اینکه  داره حرف میزنه

چه جور آدمی

الکی  قضاوت نکنم

الان  متوجه  شدم       درست حدس زدم

نفرین   میکتی

زندگی  ات  خراب  میشه

علی   هم  اون  بالا  بیکار  ننشسته    به چرت و‌پرت های تو در حق بقیه  عمل کنه

اره همیشه میرم میخونم ببینم اینکه داره حرف میزنهچه جور آدمیالکی قضاوت نکنمالان متوجه ش ...

واقعا فضول به تمام عیاری مغز نداری راحتی سایبری حداقل خوبه ما چهارتا تاپیک میزنیم بمونه تو که اینقدر مشکل داری راجبش حتی تاپیک هم نتونستی بزنی برو بابا

حالا بین این دوتا زن و مرد،چجوریه که شما فقط از زنه بدت اومده؟؟ این ازدواج واسه خانومه بد بوده فقط؟ ...

خیلی از اینکه شما یه انسان هستی خیلی خوشحالم واقعا آدم‌های مثل شما هستن که بی دلیل قضاوت نمیکنن با این خال که به من گیر دادی و طرف اون رو گرفتی ولی کاش این انسانست شما کمی به اون زن هم میرسید تا زندکیشو روی زندکی رن برادرش و بچه برادرش سوار نکنه تا با پول مهریه زنداداشش عروسی نمیگرفت همه این کاررو کرد حداقل بعد هفت سالگی که باید خرج بچرو میدادن نامردی نمیکردن بندازن گردن یه زن بی پناه اکر اون زن ناموس فروشی میکرد گردن کی میشد اگه اون زن میرفت سر زندکی یه زن دیکه چی میگفتین همین الان مگگه پروفایل حاج قاسم رو نذاشته واتساپ پس چرا راه حاجی رو بره دیگه چرای رای اینکه دختر برادرش ارث نگیره ازشون میگه نیمشناسمت خوب زن میخواستی بیای بری بسناشی بچرو چرا رفتید ونیومدی وجدان نداشتی مسلمون نبودی 

اینو یاد گرفتید که هرکار کردن بگین قضاوت نکن و جاش میشی و فلان اولا جاش توی برجای سعادت آباده نون مف ...

جمله منو کامل خوندی 

من نفرین کردم 

اینقد ذات بدی داری دلت سیاه و‌پر از عقده ک‌نمیفهمی

من برای خودت گفتم ک قضاوت نکن 

حالا هرچقدر دلت خواست پشت این و‌اون تاپیک بزن

اینو یاد گرفتید که هرکار کردن بگین قضاوت نکن و جاش میشی و فلان اولا جاش توی برجای سعادت آباده نون مف ...

اون رفته ت سعادت اباد توچرا غم گرفتی 

حتما حکمتی توش بوده 

ت هم بشین تو خونه رو مبل حسرت خونه زندگیشو بخور تو از دلش خبر داری

وقتی این زن که به ظاهر زن شهیده و چادری و عکس حاج قاسم پروفایلشه حق زنداداششو خورده چریده باعث طلاق ...

تو اینهمه پولداره خیلی ببخشید کثافت مال مردمخور میبینی از پول و امکانات و رفاه زده میشی؟!

دین هم همینه 

قرار نیس ی عده که فقط تز دینداری میدن و دیندار بدونیم 

منم از اینا دیدم زیاد هم دیدم ولی از دین زده نشدم چون میدونم دیندار های واقعی اینجوری نیستن  

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اون رفته ت سعادت اباد توچرا غم گرفتی حتما حکمتی توش بوده ت هم بشین تو خونه رو مبل حسرت خونه زندگیشو ...

عزیزم من حسرت اونو نمیخورم حسرت زندگی خالم و میخورم که عمر و جونیش رو این زن بهم زد 

واقعا فضول به تمام عیاری مغز نداری راحتی سایبری حداقل خوبه ما چهارتا تاپیک میزنیم بمونه تو که اینقدر ...

دلم   نمیخواد  زندگی  ام    وسط  سایت  باشه

رفتی   چیزی   پیدا  کنی   نکردی     سوختی😃

تو اینهمه پولداره خیلی ببخشید کثافت مال مردمخور میبینی از پول و امکانات و رفاه زده میشی؟!دین هم همین ...

خوب امثال شما خیلی کمه که درکشون بالا باشه و دین زده نشه اما خیلی هم زیاد داریم چهارتا امثال اینارو ببینه و از دین زده بشن خود اینا افرادی هستن که ادعاشون کر میکنه زمینو به افراد مطلقه چشم بد نگاه میکننن دلم از اینه ک حتی حرمت زن شهید بودنش رو هم همین الان نگه نمیداره

خوب امثال شما خیلی کمه که درکشون بالا باشه و دین زده نشه اما خیلی هم زیاد داریم چهارتا امثال اینارو ...

وقتی آدم درکش از دین زیاد نباشه اینجوری میشه چون دین و کامل نمیشناسه امثال این خانومو وقتی میبینه فکر میکنه به اینا میگن دیندار! 

اگه اهل کتابی ی کتاب رمان مانند بهت معرفی کنم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اون رفته ت سعادت اباد توچرا غم گرفتی حتما حکمتی توش بوده ت هم بشین تو خونه رو مبل حسرت خونه زندگیشو ...

بیین عزیزم این زن حق زنداداششو بچه داداششو خورده باعث شده برادرش زنشو طلاق بده بچشو نخواد که اسن راحت بتونه به مراسم ازدواجش برسه مهریه زن مفقه زن رو نمیدن و برای این جهیزیه میخرن همون موقعم ک طلاق نداده بود برادرش زنشو این نمیذاشتن برادره بره برای زنش غذا بخره زن حامله رو گشنه نگه میذاشتن پولای داداش رو میکرفته جهیزیه بخره چون سطحش از اون که بعدا شهید شده بوده پایین تر بوده خو این خدارو خوش میاد زن حامله حقوق شوهرش صرف جهیزیه خواهر شوهر بشه ؟؟؟واقعا میپسندی همیجین چیزو وایه عزیزت بعدم که باعث طلاق اینا شده و نذاشته مهر طلاق خشک شه برای برادرش زن کرفته و حتی نذاشته نفقه بده بعدم از هفت سالگی به بعد باید بچرو میبردن نبردن حالا دختره رفته زنک زده به عمش عمه گفته نیمشناسمت هفت ساله پدره مرده ارث میرسه به دختره اما عمه بی شرف برای اینکه لج هست حتی اسمشو توی ثبت احوال ندادن اسن انصاف بعد شما برای همیجین جونوری دل میسوزونی

جمله منو کامل خوندی من نفرین کردم اینقد ذات بدی داری دلت سیاه و‌پر از عقده ک‌نمیفهمیمن برای خودت گفت ...

شما از پشت گوشی ذات دیکران رو مورد قضاوت قرار میدی بعد چیزی رو که به عینه دیدم میگی زمین گرده قضاوت نکن عجب؟؟؟من این جریان رو از نردیک لمس کردم قضاوت نکنم ولی شما زا پشت کوشی علم یقین داری ذات من رو متوجه شدی 🤨🤨

اره همیشه میرم میخونم ببینم اینکه داره حرف میزنهچه جور آدمیالکی قضاوت نکنمالان متوجه ش ...

باز خوبه ما چندتا تاپیک تاریم که بخونی شخصیت طرفتو متوجه شی  شما فکر کن شخصیتت هم اندازه تعداد تاپیکات باشه ببین خانوم من دوست ندارم دل بشکونم لطفا ادامه ندین بحثو دیگه مرسی