دختر خالم یه عمه داره عمش زمان جنگ شوهرش شهید میشه پایگاه هوایی همدان بعد شیش ماه زن پسر خوارهر شوهرش میشه پسره مجرد بوده بعد این دومی هم سکته میکنه از اولی اموالش همه دست عمه میمونه از جمله خونه سازمانی هم میمونه تا آخر عمر تمام مزایا را هم میبره و شوهر دومش هم کلا پسره عین دست گل میشه خدمه خانوم و خانوادش اونم بعد چند وقت سرشو میخوره مفهوم خدا کر حکمت ببندد دری اینه این عمه از لحاظ قیافه کپ افغانیا بود صورتش پر جوش و چاله چوله و صدای بسیار کلفت اما پیشونییش بلند پس از زشت بودن خودتون ناراحت مباشید ولی واقعا اگه من بخوام با پسر خواهر شوهرم ازدواج کنم از خجالت آب میشم خداییش این که این همه مثلا معتقده چجوری روش شده اخه
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
خدا حلال کرده؟؟؟ تو چیکاره ایی این وسط که حرام کردی؟؟
واقعا !
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...