2777
2789
مگه اهوازو نفروختی؟ دیگه غصه چیو میخوری؟

خب میاد ماهشهر پیشم 

من اینجا زندگی میکنم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بدمن پسرم آزاد پرستاری شهر پدرشوهرم قبول شد هزینه ی اجاره و ... نداشتمهرچقدر برادرای شوهرم و پ ...

حالا باز قضیه شما فرق میکنه خونه پدر بزرگش بوده به نظرم میتونست پسرت بمونه   درک وشعور داشتین نذاشتین

دختر خاله شوهر دیگه خیلی چیه که بیاد 4 سال خونت!

وا خیر سرش خوابگاه خودگردان بگیره

کلی خوابگاه و‌خونه هست اصلا

تقصیر خودمه رو دادم بهش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
منم ماهشهر زندگی میکنم

ویییییی چ خووووب من ناحیه صنعتی هستم🤩

خونه خودشون کجاس؟

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

کلی خوابگاه و‌خونه هست اصلاتقصیر خودمه رو دادم بهش

عزیزم خجالت نکش با احترام یه جمله ای چیزی بساز بهش بگو

فقط یبار تو زندگیت شجاع باش بتونی ن بگی

میدونی ۴ سال چقده؟ 

فقط موندن که نیس این دختر میشه جزوی از خانوادت و هر اتفاقی

تو‌خونت بیفته میفهمه ، هرجا بری با خودت باید ببریش

هم‌تهران دارن هم‌اصفهان

نمیدونم چی بگم بعضیا خیلی سطح توقعشون بالاست.الان آب پاکی روبریز رودستش .چون الان بیادخونه شماناراحتی پیش نیاد چندماه دیگه قطعا پیش میاد.اع من اینو نمیخورم اع محلم نزاشتین .اع رفتین مهمونی منو نبردن و......

میون یه دشت لخت زیر خورشید کویر//مونده یک مرداب پیر توی دست خاک اسیر//منم اون مرداب پیر از همه دنیا جدام//داغ خورشید به تنم زنجیر زمین به پام//🍂🍂🍂

چه رشته ای میخونه؟آزاد یا دولتی؟بازارکار داره؟

مهندسی برق  آزاد

قصدش  تحصیل تا ارشده

تو هر رشته ای  بهترین باشی و پشت کار داشته باشی    بازار کار داره بستگی به تلاش فرد داره

پسرم فعلا ترم اوله   تا ببینم خدا چی می خواد

احتمالا  عملی هم بفرستم کارخونه یا فنی برق صنعتی  فعلا موندم پول دستم بیاد

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد