2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست
نمیاد اصلا و خودش خیلی دقیقه.. یعتی بهش بگی ساعت ۲:۳۴ دیقه بیرون باش راس اون ساعت بیرونه ولی اگه مثل ...

🫤 چه وسواس عجیبی داره‌ این که گفتی رو تمیزی و اینا هم حساسه رو مخه شما شاید با بچه نتونی یه هفته تو خونه دست به چیزی بزنی اگه درمان نمیکنه اصلا به بچه فکر نکن

خیلی کارت سخته . اگه میتونی خودت برو مشاوره و بگو که نمیاد ببین راهکاری چیزی بهت میده . بچه دار بشی کارت سخت تر میشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این رو که شوخی کردم اما بهتره جدی درباره اش فکر کنید. منم با انضباط و دقیق هستم اما تو این مملک ...

آره دقیقا ولی جزء خط قرمز هاشه این آن تایم و دقیق بودن 

هیچ جوره تا الان نتونستم اصلاحش کنم

جز اینکه خودمم استرسی شدم و خیلی آن تایم شدم و خونه ام همیشه تمیزه 

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

🫤 چه وسواس عجیبی داره‌ این که گفتی رو تمیزی و اینا هم حساسه رو مخه شما شاید با بچه نتونی یه هفته تو ...

اره امروز که برای بار هزارم این حرکتو دیدم ، گفتم دیگه دور بچه رو باید خط بکشم چون علاوه بر اینکه نمیشه آن تایم بود خونه میترکه 

اخه اصلا پیش مشاور ابنا نمیاد... اعتقادی به اینجور چیزا ندارهمیگه خود آدم باید مشکلشو حل کنه

ببین اینجا به چیزی نمی‌رسی عزیزم 

باید بری یه روانکاو عالی پیدا کنی 

خودت یه جلسه برو بهت میگه چیکارکنی 

که شوهرت بیاد 

چون قشنگ معلومه اختلال شخصیتی داره 

تو طرحواره هاش گیر افتاده فعلا بچه دار نشو 

درمان که شد اونجا ان شاء الله اقدام کن 

ولی هیچ جوره درست نمیشه ها فقط و فقط 

باید ببریش روانکاو 1 سالی اینا هم شاید زمان ببره 

ولی دیگه ان شاء الله اگه روانکاو کاربلد باشه اصولی 

درست میشه... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین اینجا به چیزی نمی‌رسی عزیزم باید بری یه روانکاو عالی پیدا کنی خودت یه جلسه برو بهت میگه چیکارکن ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

حتما انجام میدم مچکرم

خوبه ولی پدر آدم درمیآد. یعنی این نوع شخصیت باید خارج اونم تو یک کشور اروپایی سطح بالا زندگی کنه. اینجا تو جهان سوم آدم داغون میشه. دور از جون ایشون خیلی مشکلات پیدا میکنه. والا هیچ وقت آن تایم بودن و دقت و تمیزی ایراد نیست. من اصلا یاد ندارم مهمونی یک دقیقه دیر رسیده باشم یا قول که جای خود دارد به کسی حرفی بزنم و عملیش نکنم. اما کو؟ چی عایدم شد؟ الآن این وضع رو چند سالیه کنترل میکنم و خیلی روح و روان خودم و همسرم بهتر شده. رنگ آرامش رو میبینیم. مثلا طرف قرار میذاشت که تا ساعت چهار این رو به من برسون. من خودم رو میکشتم و کار رو آماده میکردم و می بردم میدیدم طرف اصلا تو دفترش نیست. اصلا یادش رفته با من قرار داره. آخریش همین هفته پیش بود. 

اره باید خودم برم پیش مشاور 🥲

اره اینجوری شاید راهکاری بهت داد که بهتر شد 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بعد آخه آدم چی بگه. یک چیزی گفتین و دردم تازه شد. وقتی هنوز که هنوزه تو بازار میوه و تره بار تو نونوایی تو اینجا و اونجا ملت نمیتونن یه صف رو رعایت کنن و همه اش میزنن جلو آدم چطور میتونه باانضباط باشه. خانومه جلوی چشمم تو میوه تره بار زد جلو بعد که بهش گفتم میگه اه شما رو ندیدم یا یکی میگفت نمیدونستم شما هم تو صفی! یعنی تو این جا فهمیده ام که نظم و انضباط برای بیشتر مردم (توهین به کسی از عزیزان نشه ) هیچ معنی و مفهومی نداره. هیچ. در حد صفر. هنوز که هنوزه اگه فرصت ببینن حقت رو درجا میخورن حالا حتی اگه شده تو صف نونوایی باشه. 

شوهرتون مریضی اعصاب داره بعدها استرسی میشی با همچین ادمی تاحالا به کسی نگفتم طلاق بگیر اما بهش زمان بده بره روانپزشک با مشاور طلاق مشورت کن مطمعن باش با بجه بدتر میشه هم خودت هم اون طفل

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.