2777
2789
عنوان

همه بهم میگن گنده و درشتی مثل پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 33 پست
بله میشه خیلی راحته مثلا باید خطوط افقی تو پوشش وارد کنی بجای عمودی یا تفاوت رنگ کفش و شلوار و پیرهن ...

آخه با پوشش خطوط افقی یکم پهن تر و شدنه پهن تر دیده میشم چون اضافه وزنم دارم درشت تر میشم که ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که به اون دوستای احمق و بی سوادت بگو اول برن راجب انرژی زنانه یکم اطلاعات کسب کنن بعد راجبش حرف بزنن، انرژی زنانه اصلا ربطی به سایز پا و قد و وزن نداره! 

دوما اینکه خودتم داری میگی تو شهرتون همه قدشون کوتاهه پس اگه عیبی هم روت میذارن از حسادت یا تعجبه، چون والا من با قد 165 تو دبیرستان جزو کوچولوها به حساب میومدم، مخصوصا کنار دوستای صمیمیم که همشون 170، 168 و... هستن

سایز پا هم والا انقد به چشم نمیاد که بگیم چیز مهمیه، من تاحالا هیچوقت وقتی کسی رو میبینم به سایز پاهاش دقت نکردم، کلا یه نفر سایز پاهاش نظرمو جلب کرد اونم پسر داییم بود بخاطر اینکه پاهاش درکنار من خیلی بزرگ بود 😂 

شونه پهن هم اتفاقا وزنتو که بیاری پایین به اندامت فرم قشنگی میده 

اتفاقا با قدت همخونی داره خواهری ولی خب با توج هبه قد من میگن خیلیییی بزرگه

😅 او کفشو کن تو حلقشون 

عشق تو وابستگی داشت یه جنون خواستنی داشت از دلوم دس بر نمی داشت وابستگی داشت ... 💔 https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

واقعا حرفتو قبول دازم ولی اگه این دوستام نباشن کلا کلا تنهام هیچکی ندازم

می‌فهمم 

اما تنهایی هزاربار بهتره چون دارن سلامت روانتو ازت میگیرن

منم کسی رو ندارم اما حداقل مغزم راحته 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اولا که به اون دوستای احمق و بی سوادت بگو اول برن راجب انرژی زنانه یکم اطلاعات کسب کنن بعد راجبش حرف ...

خیلی حرفت قشنگ و جذاب بود واقعا ممنونم انقد بهم کمک کردی و حالمو خوب گردی ولی شونه هام احساس میکنم باعث شده خیلی بیشتر درشو و پسرونه دیده شم ... هنه میگن دختر شونه پهن ظرافت نداره دیگه 

می‌فهمم اما تنهایی هزاربار بهتره چون دارن سلامت روانتو ازت میگیرنمنم کسی رو ندارم اما حداقل مغزم راح ...

.

اووو راست میگی باشه واقعا باید سعیمو ونم فاصله بگیرم تلاشمو میکنم کم کم انجام بدم 

خیلی حرفت قشنگ و جذاب بود واقعا ممنونم انقد بهم کمک کردی و حالمو خوب گردی ولی شونه هام احساس میکنم ب ...

حالا وزنتو که بیاری پایین خودت به حرفم میرسی که میگم شونه پهن باعث میشه اندامت خوش فرم تر بشه، وقته شکم پهلو رو آب کنی، اونوقت تاثیرش رو میفهمی 

من باشگاه که میرفتم این موضوع رو فهمیدم