اسم پسری که قرار بود باهاش وارد رابطه شم ، سنش و اخلاقش و خصوصیات اخلاقی همین نامزدمو گفت و بعد بهم گفت یه خانومی برای یه آقا پسر ازت خواستگاری میکنه ، تو طالعت سند ماشین میبینم همون ماه بدون اینکه بدونمم بابام برام ماشین گرفت ،خانومه گذری بود اصلا نمیشناختمش و دیگه هم ندیدمش ، فقط برام جالبه از کجا میدونست ،برای شماهمپیش اومده لطفا شماره یا تبلیغ کسی رو نکنید.
یک جا رفتیم با همسایه ها تفریح یک زن کولی نگاه انداخت بهم بدون مقدمه گفت چرا ناراحتی خدا بهت بچه میده اونم پسر یک سال دیگه اینقدر خجالت کشیدم جلو همسایه ها فرار کردم ازون جمع و آخر م حرفش درست در اومد
اره پیش اومده واقعا...اصلا شغل شوهرمنگفتم درموردشغلش گف ک شراکته بحث و اینا پیش میاد،گفت سقط داری،اونموقع عقد بودم!!یک سال وخورده ای بعدش ک عروسی کردمحامله شدمو سقط شد...خیلی چیزاژ دیگ
ف ا ل قهوه کلیپ اینستا دیدم باردار بودم گفت باردار هستی و بچت پسره😄 درس بود من هنوز جنسیت نرفته بودم و تو اون ف ا ل چندتا چیز درست هم گفت اسم کانال اینستاشم قهوه دلبر هست
خیلی برام جالب بود
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱