2777
2789
هیچی. دوستم دست به سیاه و سفید نمیزد. تمام کارای خونه همش با شوهرش بود. دوستم بعضی روزا ناهار میپخت ...

وای چه باحال 

شوهر منم کمک میده مثلا نصف شب گشنمه بشه برای خودش غذا درست میکنه😐😂😂

ولی یه پیتزاها خوشمزه ای درست میکنههههه خوشگل برش میده انگار از بیرون خریدیم 

فست و فود و خوب درست میکنه 

الان مصدوم شده همه کارا با منه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@فوژان00‍ 

اولا کسی که توی اون تاپیک کس دیگه ای رو به دین دعوت نکرد.

ایشون شبهه نداشت سفت و سخت میگفت دقیقا منظور امام چیه.

دوما توهین رو ایشون شروع کرد من سالهاست سکوت کردم وقیح تر شدن. 

وقتی هم به سخره گرفته میشی هم بهت لقب میدن توهم واکنش نشون میدی.

سوما من اونجا ادعا نکردم اطلاعات دقیییق دارم خیلیم کافیه میشینم پای میز مذاکره که اینم به من نسبت دادید بنده از اساس چنین ادعایی نداشتم.

همون چیز هایی هم که گفتم سندش موجوده.

پس خواهشا و التماسا انقدر سریع بالای منبر نرید.

ممنونم واقعا.

ضمنا مذهبی یا مذهبی نما بودن روهم شخص خاصی تعیین نمیکنه.

منم یادم نمیاد ادعا کرده باشم مذهبی رو دست من نیست.

اینم از این.

و اینکه از شخص معصوم میشه الگو گرفت. شبیهش رفتار کرد نه مثلش. منم خودمو امامو معصوم نمیدونم. و طبیعیه در برابر توهین پاسخ گو باشم.

نیازیم به زدن تاپیک و تایپ اون همه حرف و زحمت کشیدن نبود.

روز خوش.

@فوژان00‍ 

نه علاقه ای به تگ کردن شما دارم و نه به شخصیت تون که بخوام تگ کنم.

هم ریپلای کردی روی من هم تاپیک زدی راجب من. منم دلم نمیخواد توسط شما اصلا تگ بشم یا حتی ببینم چیزی گقتید در مورد من.

منم شخصیتم کلا رو دور آرامشه موقع کنفرانس دادن هم حتی صدام بالاتر از یه حدی نمیره که دانشجو های انتهای کلاسم بشنون. شما دوست داشتی با لحن خشمگین بخونی به من مربوط نمیشه.

از ابتدا هم لحن دانای کل و حق به جانب داشتید که چشم پوشی کردم. ولی خیلی زشته خود برتر بین باشید.

هر فکری راجب من دارید مهم نیست ما نه همو میشناسیم خداروشکر نه اعضای خانواده من هستید. تو دنیای مجازی اهمیتی نداره نظر شما راجب من چیه.

من به کسی توهین نمیکنم تا زمانی که شخص احترام خودشو حفظ کنه.

الانم باز راجب من تاپیک زدین همه ام دیدن. منم میتونم تاپیک بزنم کار سختی نیست. منتها توی تاپیک قدیمی تگ تون کردم.

پس از زدن سوزن به دیگری جوال دوز رو به خودتون هم بزنید دوست عزیز💗.

واضحه چرا قفل میکنم چون از بحث بدم میاد شماهم کلا حالت جبهه گیری داشتی مثل همون کاربر منم توانایی دعوا پشت همو ندارم. دوست ندارم همکلام بشم قفل کردم.

شمام قفل کردی و نذاشتی من پاسخی بدم!!

در نهایت ادب و احترام توضیح دادم خواستید میپذیرید نخواستیدم نه. مسئله مهمی نیست.

روز خوبی داشته باشی.

من اصلا نمیشناسمت چرا متوجه نیستی!!!

تو روی ریپلای کردی و  ول کن نبودی من تاپیکی نزدم راجبت. اینم شد سومین تاپیک.

دست از سر من بردار:/. ریپلای نکن که همکلامم نشی‌. من سر صحبتی رو باز نکردم.

چهارمین تاپیکم بزنی محبور میشم به نی نی یار بگم. چه دلیلی داره یه تاپیک بزنی جداگانه آخه!!!

کار سختیه منم بزنم؟

بس کن.

آفرین که مذهبی واقعی. خب من چکار کنم:///

ولم کن دیگه.

@فوژان00‍