2777
2789
عنوان

لباسی که سفارش دادم و چیزی ک فرستادن ➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشورمشخیلی دوسش داشتم اره

من  لباس مزون دوزخریدم اتیکتش ،برندی روش نبود فقط نوشته بود امیدوارم با لباسمون کلی خوشبگذرونی ممنون ک ازمون خرید کردی ،چون متن خاصی بود کلی ذوق کردم 

اما خب اگ قرار بود یه اتیکت ساده باشه برام مهم نبود حقیقتا

لباس برند اصل ک نبوده ک بخای با اتیکت و شناسنامه و جعبه باشه😂

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

میشه اسم و ادرس پیج رو بدی اگ جنسش خوب بوده

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

داخل عکسا همون لباس اتیکت دارهمتوجه منظورم نشدی

اتفاقا متوجه شدم خوشکلم و گفتم برند اصل خارجی ک نبوده تهش یه تولیدی دوخته بوده دیگ

آی شیکو که تو قزوینه؟می‌فرسته ولی ۴۰ ۵۰ روز بعد

چر اینقدر دیر 

از سایت خرید میکنی یا پیج ؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ای شیکواره من من خریدمراضی بودم

یعنی واقعا میفرسته 

چقدر وقته؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یعنی واقعا میفرسته چقدر وقته؟؟

عزیزم آی شیکو خیلی دیر میفرسته خیلی وقتا چیزی ک میفرسته با چیزی ک سفارش دادی رنگ و سایزش فرق میکنه اصلا نخری راحت تری بخدا

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
عزیزم آی شیکو خیلی دیر میفرسته خیلی وقتا چیزی ک میفرسته با چیزی ک سفارش دادی رنگ و سایزش فرق میکنه ا ...

اه 

ممنون از راهنمایت 🌹🌹🌹🥰🥰🥰