2777
2789
عنوان

بنظرتون میزارن برم داخل دانشگاه اگه بگم کار اداری دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 32 پست
شاید چک کنن بعد من خب دانشجو نیستم چی بگم

بگو خواهرم دانشجو اینجاست هر چی زنگ میزنه آموزش سوال داره کسی تلفن رو جواب نمیده خودش مریضه یا شهر دیگه است به من گفت حضوری برو اموزش سوال کن 

مثلا در مورد انتخاب واحد 

بگو وقتی هم نمونده بود امروز مهلت آخر بود باید برم بپرسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه واقعاااا الان برم بگم من کار اداری دارم اینجا میزارن برم؟؟؟

هیچی نگو عادی نگهبانی رو رد کن فوقش کارت دانشجویی خواست بگو ترم اولم یادم رفته بیارم یا هنوز کارت ندادن

از خداشون ، خیلی مهربون هستند نهایت به یه دانشجو میگه شما رو همراهی کنه

حالا اجازه بده من برم یه ده دقیقه همین دانشکده از دور ببینم برمیگردم🫠🥲😂 دیگه زحمت نمیدم بهشون

اگه پرسیدن و بگی میخوام برم فلانی رو ببینم یه برگه میدن بهت از فلانی امضا بگیری موقع خروج بهشون بدی و کارت ملی تو بگیری. ولی دانشکده های دندان معمولا یک درمانگاه دارن اونجا نوبت بگیر برو داخل و بعد با تیپ شبیه دانشجوها هرجا خواستی برو!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
هیچی نگو عادی نگهبانی رو رد کن فوقش کارت دانشجویی خواست بگو ترم اولم یادم رفته بیارم یا هنوز کارت ند ...

حالا میدونی مشکل کجاست من فقط سر در اصلی دانشگاه رو بلدم از همونجا که ماشینا و اینا میرن 

باید منم از همونجا برم؟؟

اگه پرسیدن و بگی میخوام برم فلانی رو ببینم یه برگه میدن بهت از فلانی امضا بگیری موقع خروج بهشون بدی ...

اگه بگم خواهرم ورودی بهمنه زنگ زده اموزش کسی جواب نداده اومدم حضوری سوال بپرسم چطوره بنظرت

حالا میدونی مشکل کجاست من فقط سر در اصلی دانشگاه رو بلدم از همونجا که ماشینا و اینا میرن باید منم از ...

😂😂😂🤣🤣🤣وای خدا یاد روز اول دانشگاه خودم افتادم به قول تو فقط سر در و می‌شناختم یه ساعت تو پارکینگ بزرگ دانشگاه دنبال دانشکده بودم😂😂😂

کلاسا ساعت هشت شروع میشه دو ساعت دو ساعته بری دانشجو هارو میبینی کجا میرن دنبالشون کن

😂😂😂🤣🤣🤣وای خدا یاد روز اول دانشگاه خودم افتادم به قول تو فقط سر در و می‌شناختم یه ساعت تو پارکی ...

😂😂😂😂😂😂

نه حالا من میدونم دانشکده دقیق کجاست امااا اینکه از کجا برم شک نکنن بهم نمی دونم میگم شاید یه در دیگه داشته باشه 

😂😂😂😂😂😂نه حالا من میدونم دانشکده دقیق کجاست امااا اینکه از کجا برم شک نکنن بهم نمی دونم میگم شا ...

ریما به خدا چون اولین بارته فکر میکنی مردم روت زومن درحالی هیچکس اصلا نمی‌فهمه تو چکاره ای براشم مهم نیست

😂😂😂🤣🤣🤣وای خدا یاد روز اول دانشگاه خودم افتادم به قول تو فقط سر در و می‌شناختم یه ساعت تو پارکی ...

همین که از همون سر در وارد بشم پشت دانشکده دارو که اول ورودیه  دانشکده دندونه 

خدا کنه بزارن برم گیر ندن