2777
2789
عنوان

موادکشیدن چه حسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 52 پست
سیگارم زیاد کارساز نیست....

خودت درگیر مواد دیگه نکن خاهش میکنم درک میکنم سخته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون اعتیاد آوره دیگه چه سیگار چه تریاک چه بقیه

💔💔لعنت به سرایط تخ می 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

💔💔لعنت به سرایط تخ می

ش

مواد نزن دختردایی من مواد زد الان سینه قبرستونه 

بادوستاش مواد زد دوستاش تبهم زدن گرفتن زدن با افتضاح ترین شکل ممکن بعد انداختنش تو دریا جنازشو موقع پیدا کردن جنازه میگن جنازش افتضاح بود 

سیگارم ک کلا مضر چندوقت دیگه دندونات زرد و زود خراب میشه و هزاران بیماری مثل سرطان 

ببین بهت چی آرامش جزاینا میده همون کارو کن قوی و محکم باش 

ببین من معتاد تیستم ولی بهت بگم که همش تلقینه هیچی جز اسیب ندارن میری معتاد میشی فقط بعدشم تو یه ادم ...

افسردگی چیزی نیست که ازش رها شم

ادم معتاد حداقل زود میمیره ولی ادم افسرده نه 

من دارم شوخی میکنم چرا میگی درک نداری من خودم از همه وضعم بدتره ..

💔💔🤦‍♀️🫂