یکی سن بالا دوست داره یکی پایین بهتره سرمون تو زندگی خودمون باشه
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کودک همسریو رواج میدن تو جامعه چیز خوبی نیسرابطه جنسی زیر سن قانونی تو جهان جرم داره و ممنوعه
چی میگین واقعا؟ ۱۳-۱۴ ساله هاش دوست پسر دارن عیب نداره اونی که زندگی سالم داره تو ۱۵-۱۶-۱۷ سالگی یهو کودک همسری میشه؟(کار به مناطقی که به زور شوهر میدن دخترو ندارم. اونا رو جهل گرفته)
وقتی طرف هم بالغ باشه هم کامل چکار کنه؟ چرا بگه نه؟ چرا ازدواج نکنه که بعدا بیفته تو مسیر اشتباه ؟
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^