2777
2789
عنوان

چطوری اینقدر زود ازدواج میکنن بعضیا😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 48 پست

یکی سن بالا دوست داره یکی پایین بهتره سرمون تو زندگی خودمون باشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کودک همسریو رواج میدن تو جامعه چیز خوبی نیسرابطه جنسی زیر سن قانونی تو جهان جرم داره و ممنوعه

چی میگین واقعا؟ ۱۳-۱۴ ساله هاش دوست پسر دارن عیب نداره اونی که زندگی سالم داره تو ۱۵-۱۶-۱۷ سالگی یهو کودک همسری میشه؟(کار به مناطقی که به زور شوهر میدن دخترو ندارم. اونا رو جهل گرفته)

وقتی طرف هم بالغ باشه هم کامل چکار کنه؟ چرا بگه نه؟ چرا ازدواج نکنه که بعدا بیفته تو مسیر اشتباه ؟

۲۰ سالمهدهنوز تو ۱۴ سالگی گیر کردم 

هم سن هام اکثرا ازدواج کردن 😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چی میگین واقعا؟ ۱۳-۱۴ ساله هاش دوست پسر دارن عیب نداره اونی که زندگی سالم داره تو ۱۵-۱۶-۱۷ سالگی یهو ...

کی گفته عب نداره تو 13 سالگی دوس پسر داشت؟ شاید پیش تو عیب نباشه پیش ما هست

چی میگین واقعا؟ ۱۳-۱۴ ساله هاش دوست پسر دارن عیب نداره اونی که زندگی سالم داره تو ۱۵-۱۶-۱۷ سالگی یهو ...

مسیر اشتباه ینی شوهر کردن تو سن کم نه دوس پسری که دو روز دیگه باهاش کات میکنی خبری هم نیس

کل زندگیت و آفرینشت تو شوهر خلاصه میشه؟ 

من اگه ی روز طرز فکر دخترم این باشه ،خودم چنان میزنم دهنش که صد دور دور خودش بگرده .