2777
2789

امسال ۱۲ ام بودم تصمیم گرفتم مدرسمو عوض کنم ولی مدرسه پیدا نشد پروندمو از مدرسه خودم گرفتم و الان یه ماهو نیم گذشته سال آخرم مونده مدرسه ندارم من میگم الان برم آموزش پرورش تا قبول کنن برم مدرسه قبلیم ادامه بدم هم معلما میشناسنم هیچ دلیلی ندارم که چرا تاالان نرفتم مدرسه کلی سرکوفت میشنوم کم نمره میدن شاید جا اینا نباشه برام و اینکه کتاب هم ندارم نگرفتم یااینکه گفتم یه سال بشینم خونه سال بعد دوباره همین مدرسه ثبت نام کنم که میترسم ترک تحصیل بخورم نتونم ادامه بدم ۱۸ سالم تموم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نمیتونم برگردم معلماش لج میکنن چرا نمیومدی

عزیزدلم متوجهم ذهنت الان درگیر این میشه که چه جوابی بهشون بدی و حس بدی هم میگیری اما باید به فکر خودت و زندگیت باشی ... من خودم معلمم و حق ندارم دانش آموز رو به خاطر همچین چیزی با کلامم اذیت کنم تازه معلمات باید بهم انگیزه بدن نه حس بد ... برو ثبت نام کن حتی اگه بهت چیزی بگن و فشار بیارنم ارزشش رو داره که درسات عقب نمونه به این فکر کن آخر سال دیگه تمومی و راحت میشی از مدرسه

یه نفر یه جای دنیا داره واسه داشتن همین چیزهایی که تو داری و نادیده گرفتی دعا میکنه❤️🎀

عزیزدلم متوجهم ذهنت الان درگیر این میشه که چه جوابی بهشون بدی و حس بدی هم میگیری اما باید به فکر خود ...

کلا حالم خیلی بده پارسالم معلما باهام لج کردن امسال درس تخصصی همونان امتحان پودمان ۱ رو کل درسا گرفتن نصف نمرات ترم اول رو گرفتن من هنوز مدرسه ندارم آخرم میترسم مدرسه خودمم ثبت نام نکنن یا نتونم برا کنکور درس بخونم از شدت عصاب خوردی هیچکسم نیس باهاش حرف بزنم همش قضاوتم میکنن بدتر ب خودم حس بد میگیرم ک ۱۲ سال مدرسه رفتنمو حیف میکنم