2777
2789
عنوان

برای نامزدم شال و کلاه بافتم زد تو ذوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 104 پست
برای شما کامنت گذاشته یا استارتر؟؟

تاپیک خصوصی نیست فضای عمومی تاپیک عمومی و همه میتونن راجع به کامنت ما توی همه تاپیک ها نظر بدن و صحبت کنن ونظر بدن

اگر اونطوری نبود گزینه ریپلای برای منشن ها فقط برای استارتر باز بود

من توهینی نکردم فقط گفتم چه ربطی به امروزی بودن داره؟

ایشون توهین کردن 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

اگر ادب و فرهنگ داشتی متوجه میشدی که اینجا یه فضای عمومی و همه حق دارن روی کامنت ما نظرشونو بگناگر م ...

نخیر اونی که توهین کرد شما بودی که اسم  فاقد و شعور و فرهنگ رو اوردی 

من از اینکه ریپ بزنه کسی مشکلی ندارم ،شما کامنت من رو متوجه نشدی پرسیدی ربطش چیه ،خب چرا وقتی متوجه نشدی برات توضیح بدم ؟ گفتم از درک شما خارجه ،تمام 

این توهینه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیست از کلمات درست استفاده کنه خواسته بگه خودتو چرا ب زحمت انداختی .. همیشه  و هر جا میگم  تربیت باید بشن آقایون که نمیشن همینجور ی الابختگی بار میانو براحتی دل میشکنن ...غصه نخور چقد کارت با ارزش بوده چقدر دوسش داری که با هنرت خواستی بهش این علاقتو نشون بدی  خداقوتت عزیزم غصه نخوریا

کارشون فقط مسخره کردنه 

منم به بافت خیلی علاقه دارم ولی خوب مادرم که دایم مسخرم میکرد و دیگه حساسیت گرفتم گذاشتم کنار 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
تاپیک خصوصی نیست فضای عمومی تاپیک عمومی و همه میتونن راجع به کامنت ما توی همه تاپیک ها نظر بدن و صحب ...

میدونی اخه زیاد دیدم استارتر اصلا براش مهم نیس

بقیه کاربرا درگیر میشن

که چرا فلان حرفو زدی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

چه بی لیاقت ازین مرداس که هیچی بلد نیست خدا صبرت بده یه تشکر خشک هم نکرده حالا منظورش این بوده خودتو اذیت کردی ولی بیشتر حالتوگرفته با این حرفش از این ببعد هیچ کاری نکن تا میتونی خرج بباف 

نخیر اونی که توهین کرد شما بودی که اسم فاقد و شعور و فرهنگ رو اوردی من از اینکه ریپ بزنه کسی مشکلی ...

بله توهینه

از درک شما خارجه یعنی اینکه تو عقل نداری!

بازی با کلماته منم متقابلا گفتم شعور وشخصیت نداری

چون آدمی که شعور داشته باشه به کسی که هیچ توهینی نکرده توهین نمیکنه

اگر نمیخواستی توضیح بدی میگفتی حوصله توضیح ندارم یا کلا جواب نمیدادی

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

میدونی اخه زیاد دیدم استارتر اصلا براش مهم نیسبقیه کاربرا درگیر میشنکه چرا فلان حرفو زدی

عزیزم این فضا همینطوریه آدم ها باهم تعامل کنن!

بدون درگیری وتوهین

من هیچوقت به کسی توهین نمیکنم ولی کسی توهین کنه قطعا جوابشو میدم

ببخشید از مثال بی ادبانمولی افتابه هم میفروشندلیل میشه ما بخریم و استفاده کنیم(البته الان دیگه باید ...

خدایی من سال قبل یه مدل کلاه بافت خریدم

انقدر نازه هر وقت سر کردم بقیه کلی خوششون اومده و میگن شبیه خارجی ها شدی! 

پس زشت و قدیمی و پیرزنی و...  نیست 

بستگی داره چطوری استایل بشه 

بله توهینهاز درک شما خارجه یعنی اینکه تو عقل نداری!بازی با کلماته منم متقابلا گفتم شعور وشخصیت نداری ...

اینکه تو خودت در مورد خودت این فکرو رو میکنی دیگه مشکل من نیست ،مشکلتو با خودت حل کن چون اگه میخواستم بگم مستقیم میگفتم عقل نداری 

با کلمه ی درک بیشتر اشنا شو شما تا واست سوتفاهم پیش نیاد 

روزت خوش 

خدایی من سال قبل یه مدل کلاه بافت خریدمانقدر نازه هر وقت سر کردم بقیه کلی خوششون اومده و میگن شبیه خ ...

منم یه بافت فرانسوی خریدم خیلیم خوشگله

ولی اینطوری که استارتر گفت مدلش ساده ست ازین قدیمیا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.