2777
2789
عنوان

برای نامزدم شال و کلاه بافتم زد تو ذوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 104 پست

پارسال یه خانمی برای من پاپوش بافت  

انگار دنیا رو دادن به من خیلی هدیه با ارزشی بود 

انقدر دوسش دارم الانم نگاه میکنم دلم میرهههه

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی اگه مدل کلاه قدیمی هم باشه نباید باعث بشه آدم به خودش اجازه بده ذوق طرف مقابل کور کنه تشکر میکرد نهایت اینکه استفاده نمی‌کرد ولی اینکه ذوق طرف کور کنی و دل بشکنی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان من کجا گفتم قدیمیه؟؟هیچکس دیگه بافتنی نمیپوشهاونم دست بافتنامزدش که از نزدیک دیده گفته دیگهماما ...

مطمئني؟!

من الان زدم كلي تو ديجي كالا ميفروشن 

اكه كسي نپوشه كه نميفروشن

میفهمم چقدر ناراحت شدی و تو ذوقت خورده 🥲

ولی باور کن منظوری نداشته 

آقایون مثل ما خانم ها احساسی نیستن

مثلا منظورش این بوده لازم نبود خودتو انقدر تو دردسر بندازی میخریدی ام خوب بود 

نوع گفتنش بد بود 

دفعه اول و اخرت باشه دگ پشت دستتو داغ کن من خیلی حرید میکردم تو نامزدی برا شوهرم اما هر چی میخریدم مادرشوهرم از چشمش مینداخت منم دگ از اون به بعد یه جفت جورابم نخریدم اعصابم ارومتره 😚

یه فروردینی بی حوصله

خیلی توضیح خوبی دادی کاملا معلوم شد فاقد شعور و فرهنگ وادبیاصلا بی سابقه اس آدم بتونه خودشو تو یه جم ...

حالا چرا اینقدر فشاری شدی ؟ دلم نخواست جوابتو بدم مشکلیه ؟ 

معلومه از توهینات کی با فرهنگه 

هی چه ربطی داشت چه ربطی داشت 

به کامنت من چیکار داری تو اخه 

عزیزمی مهربونتا الان فکر میکردم حق با منهولی اکثرا اینجا با نامزدم همنظرن🥲

حق با شماست عزیزم

من براش رو مقوا و اینا نقاشی کشیده بودم واسه ولنتاین

انقدر ذوق کرد و خوشحال شد

تازه ۳۷سالشم هست بچه نیست 

تازه بافت کار دست خیلی گرونه 

اینایی که فکر میکنن کار مادربزرگاس احتمالا هنوز هودی ودورس ۱تومنی میپوشن

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

مطمئني؟!من الان زدم كلي تو ديجي كالا ميفروشن اكه كسي نپوشه كه نميفروشن

ببخشید از مثال بی ادبانم

ولی افتابه هم میفروشن

دلیل میشه ما بخریم و استفاده کنیم(البته الان دیگه باید بریم بخریم واقعا😂)

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بخدا تا الان فکر میکردم حق بامنهولی اکثرا نوشتن راس گفته بافتنی چیه دیگه و این حرفاانصافا قلبم شکست� ...

دورت بگردم، کاش نمیبافتی یا اول ازش میپرسیدی چون بعضیا خوششون نمیاد از بافتنی

ببین منظورش این بود خودت. خسته نمیکردی 

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

مگه قدرشناسي و شعور مرد و زن داره؟!

آره ، این چیزا زن و مرد داره. نکنه فکر کردی ذات زن با ذات مرد یکیه؟

زن دوست داره کادوی معنوی و با عشق بگیره ،تو مکان عمومی سوپرایز بشه تولدش کافه و جاهای اینجوری باشه

ولی مرد فقط به خود کادو نگاه میکنه نه معنوی بودنی ، از خودنمایی تو مکان عمومی بدش میاد ، تولد توی کافه براش اهمیتی نداره.