2777
2789
عنوان

برای نامزدم شال و کلاه بافتم زد تو ذوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 104 پست
درسته بی ادبه اما حق گفته ،امروزی باش

چه ربطی به امروزی بودن داره؟!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

همش پشت موتوره سروصورتش از سرما یخ میزنهیچیز ساده بافتم که همه جا بتونه استفاده کنه

نمدونم ولا 

تو ام ناراحت نشو 

مردع دیگه عقل ندارن راحتن

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چقد بیشعور بی ذوق دیگ کوفتم براش درست نکن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

هییی واقعا ک متاسفم براش منم گهگداری ی چیز میزهایی میبافم واقعا حرف زشتی زد باید بهش میگفتی تو لیاقت ...

بخدا تا الان فکر میکردم حق بامنه

ولی اکثرا نوشتن راس گفته بافتنی چیه دیگه و این حرفا

انصافا قلبم شکست🥲

مكه شما ديدي كه سال و كلاه چه مدليه؟از كجا مطمئني قديميه؟

الان من کجا گفتم قدیمیه؟؟

هیچکس دیگه بافتنی نمیپوشه

اونم دست بافت

نامزدش که از نزدیک دیده گفته دیگه

مامان بزرگیه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دستت درد نکنه عزیزم ماشالله هنرمندی دختری مثل تو رو باید بذاره رو چشماش ولی متاسفانه نامزدت اون لحظ ...

عزیزمی مهربون

تا الان فکر میکردم حق با منه

ولی اکثرا اینجا با نامزدم همنظرن🥲

همش پشت موتوره سروصورتش از سرما یخ میزنهیچیز ساده بافتم که همه جا بتونه استفاده کنه

به خدا همچين كه زد تو ذوقت من گفتم چه وضع مالي و چه ماشيني داره

ميگي پشت موتور ميشينه

بخدا تا الان فکر میکردم حق بامنهولی اکثرا نوشتن راس گفته بافتنی چیه دیگه و این حرفاانصافا قلبم شکست� ...

بقیه چون درکی ندارن 

وفکر میکنن بافتنی ما مثل مامان بزرگهاست 

من برای خودم هند بند و دستکش بافتم هرسری میریم بیرون شوهرم میگ بپوش قشنگن 

میگ چ خوب کردی ک بافتی تازه من عروسک هم میبافم عروسک هایی ک 

کسایی ک اینجا تاپیک گذاشتن بافتی پیر زنی هست و.......ببینن فکشون میوفته

برو تو اینستا ببین چقدر خانم جوان و زیبا و با کلاس بافتنی میکنن

🥰😇

عزیزمی مهربونتا الان فکر میکردم حق با منهولی اکثرا اینجا با نامزدم همنظرن🥲

حق با تو عه گلم 

تو هنرمندی  از هنر دست خودت استفاده کردی 

حقیقتا من بودم افتخار میکردم 

ولی دیدی که نباید بخاطر مردا خودتو اذیت کنی 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ربطش دیگه از درک شما خارجه

خیلی توضیح خوبی دادی 

کاملا معلوم شد فاقد شعور و فرهنگ وادبی

اصلا بی سابقه اس آدم بتونه خودشو تو یه جمله اینطوری برای طرف مقابلش شرح بده

آفرین تونستی

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

حرفش تو جمع بد بود ، ولی نمیشه انتظار داشت دیدگاه یه مرد به کادو شبیه یه زن باشه.

اون شال و کلاه برای تو ارزش داشت چون خودت بافتی ولی برای یه مرد صرفا یه شال و کلاهه نه چیز دیگه ای