2777
2789
عنوان

برای نامزدم شال و کلاه بافتم زد تو ذوقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 104 پست
حالا چرا اینقدر فشاری شدی ؟ دلم نخواست جوابتو بدم مشکلیه ؟ معلومه از توهینات کی با فرهنگه هی چه ربطی ...

اگر ادب و فرهنگ داشتی متوجه میشدی که اینجا یه فضای عمومی و همه حق دارن روی کامنت ما نظرشونو بگن

اگر میخواید کسی با کامنتت کاری نداشته باشه برو روی دیوار اتاقت نظرتو بنویس!

من بهت توهینی نکردم کاملا بدون توهین پرسیدم 

ولی شما توهین کردین و منم متقابلا جوابتو دادم!

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ادب و فرهنگ داشتی متوجه میشدی که اینجا یه فضای عمومی و همه حق دارن روی کامنت ما نظرشونو بگناگر م ...

برای شما کامنت گذاشته یا استارتر؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اول از همه اینو بگم که رفتارش خیلی خیلی بد بوده حتی اگه به شوخیم گفته باشه نشون دهنده فقر فرهنگشه

دوم از همه اینکه سیاسته رابطه یاد بگیر براش زن باش نه مادر!

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بخدا تا الان فکر میکردم حق بامنهولی اکثرا نوشتن راس گفته بافتنی چیه دیگه و این حرفاانصافا قلبم شکست� ...

دختر چه حرفیه کارت خیلی رمانتیک و قشنگ بود 

با عشق بافته شده اون کجا بافت صنعتی کجا

اینجوری فکر نکن

بافتنی کار دست هم خیلی خوشگل تره هم گرون تر ولی اینو خیلیا نمی‌دونن مخصوصا مردا 

تازه همه چی داره میره سمت سنتی و کار دست و …

کاش یکی برای من میبافت 

خیلی خوشگلن لباسای بافتنی با دست