2777
2789

دوماهه بدون اینکه بهش بگم دارم با وجود مشغله و کار براش تولدش شال و کلاه میبافم که تو سرما استفاده کنه

دیروز که تو جمع کادوشو باز کرد گفتم با عشق برات بافتما

یهو گفت بابا بیکاریا میخریدی از بیرون چه کاریه عین مامان بزرگا🫤

خودم میدونم از بیرون میخریدم هم ارزونتر درمیومد هم چشم و کمرم داغون نمیشد، ولی میتونست تشکر کنه بابت وقت و هزینه ای که براش گذاشتم

خیلی تو جمع احساس بدی هم دست داد😭

چ بیشعور ...اشکال نداره برات تجربه شد براش چیزی نبافی خودتو داغون کنی پدر مادرش چیزی نگفتم بهش؟!

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه عزیزم  ماشالله هنرمندی 

دختری مثل تو رو باید بذاره رو چشماش 

ولی متاسفانه نامزدت اون لحظه کله اش خوب کار نکرده😅

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

عزیزم منظوری نداشته متوجهم خیلییی دلت میخواست اونجوری که توی نظرته ذوق کنه.

ولی خب اخلاقش تا الان باید دستت میومد. اکه اولین تولدی هست که کنارشی طبیعیه

چیزی که الان خیلی خیلی میتونه موثر باشه اینه که حتمااااا همین تاپیک رو براش بنویسی . اگه برات توضیح بده که منطوری نداشته مطمئنممم حالت خوب میشه