2777
2789
عنوان

به اکسم پیام بدم❓️🥲

86 بازدید | 14 پست

چن ماه گذشته هنوز از یادم نرفته

اون برام با بقیه فرق داشت

هر چند نظر اون راجب خودم نمی دونم ولی می دونم بهم حس داره

البته تازگیا بخاطر بچه بازیم دیگه عمدا جوابم نمیداد کات کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم همچین کاری نکن 

الان ک خودم نامزد کردم میبینم مرد اگه مرد باشه بخوادت همه جوره پات وایمیسه 

نمیگه همیشه بچگونه رفتار کنی همیشه بری رو مخش 

ولی دیدم کسی بخادت بچه م بشی لوسم بشی هررر طور که باشی میخادت 

بیا قبول کن که نمیخادت بیخیالش شو 

این رابطه از اولم شکل بگیره بدرد نمیخوره  

دنیا دوروزه الان اینکارو بکنی بهتره تا بعدا حسرتشو بخوری، کات کردن و تموم کردن کار آدم های کوچیک و بچه ساله، آدم بزرگ عشق رو خودش میسازه، عشق بدست اوردنی نیست ساختنیه، هیچ عشقی بدون دعوا و اختلاف و جدایی به نتیجه نمیرسه، هنر اینه بلد باشی رابطتو بعد جدایی و اختلاف بسازی و ببخشی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

دنیا دوروزه الان اینکارو بکنی بهتره تا بعدا حسرتشو بخوری، کات کردن و تموم کردن کار آدم های کوچیک و ب ...

مال ‌وقتیه که طرف هم به همینایی ک گفتین معتقد باشه 

یکی هر چقد تلاش کنه طرف همراهی نکنه پیش نمیره 

رابطه ای ک بعد از تعهد شکل میگیره با قبلش ک فقط برا وقت گدرونی هستش خیلی فرق داره 

نخواد نمیشه 

خواهش میکنم همچین کاری نکن الان ک خودم نامزد کردم میبینم مرد اگه مرد باشه بخوادت همه جوره پات وایمیس ...

خب اگه همیشه اونجور که دلت میخواد با طرفت رفتار کنی و طرف حس کنه که خرد میشه یا باهاش بچه بازی میشه اونوقت نمیشه اینو گفت

مال ‌وقتیه که طرف هم به همینایی ک گفتین معتقد باشه یکی هر چقد تلاش کنه طرف همراهی نکنه پیش نمیره راب ...

خب تو از کجا میدونی طرف همراهی نمیکنه؟؟ پسرا بعد جدایی خیلی راحت تر اوکی میشن تا دخترا، ما پسرا باهمدیگه بدترین دعواهازو میکنیم بازم به ساده ترین روش اوکی میشیم ولی شما دخترها سر کوچک ترین چیزا اختلاف میخورین و تا سال ها یادتون میمونه، این چیزا هنر نیست، اگه فرد عاشق باشه جلو میاد، ایشونم مشخصه اختلافش جدی نیست پیام بده صد در صد برمیگرده رابطش، شما که همراهی کردن یا نکردن اون پسر رو ندیدی داری اینو میگی

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁