2777
2789
عنوان

خیلی سر بچم داد میزنم متاسفانه

115 بازدید | 10 پست

۵ سالشه اینقد لج بازه

بعضی موقعا اینقد لج میکنه ب حرف گوش نمیده سرش داد میزنم بعد خودم عذاب وجدان میگیرم😭😭😭😭

کاش قبل بچه داری خدا بهم یکم عقل داده بود فکر میکردم

مامانا یکم راهنمایی کنین

واقعا بعضی موقعا مویرگای مغزم درد میکنه

کجایی آرزوی محال..کجایی..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بچه با رفتارش داره نشون میده که احتیاج به توجه و سرگرمی بیشتری داره 

شما چقدر وقت براش میذارید ؟

با چه برنامه هایی سرگرمش میکنید ؟

وقتی باهاتون صحبت می‌کنه توجه می‌کنید به حرفاش ؟

و... 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگر به خودش و دیگران آسیب نمیزنه سخت نگیر بذار خونه بهم ریخته بشه چشم به هم بزنی میشه بیست سالش دلت ...

ن خونه اصلا مهم نیس برام

مثلا لج میکنه بی لباس میره حیاط سرررررد سرما میخوره

یا داد میزنه 

هرچی میگم داد زدن زشته گوش نمیده

مدل w میشینه هزارررربار میگم گوش نمیده و....

کجایی آرزوی محال..کجایی..

ن خونه اصلا مهم نیس براممثلا لج میکنه بی لباس میره حیاط سرررررد سرما میخورهیا داد میزنه هرچی میگم دا ...

تا حالا بی خیالی رو امتحان کردی 

ما خودمون وقتی از کاری نهی مون میکنن گوش نمیدیم می‌خوایم حتما انجام بدیم از تجربه دیگران استفاده نمیکنیم اون که دیگه پنج سالشه و الان سن کنجکاوی و تجربه کردنشه 

مثلا همین داد زدن یه چند باری اصلا حتی نگاشم نکن

درود قفل کن بگو تا لباس نپوشی اجازه نداری بری اصلا هر کاری کرد اهمیت نده 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم