2777
2789
عنوان

آیا شما با آدم های پایین تر از خودتون رفت و امد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ببین شاید گفتنش خوب نباشه،ولی کسی که نزدیک چهل سالشه توی هیچ کدوم از جنبه های زندگیش موفق نبوده، ...

ببخشید عزیزم شاید اون خانم هم دیدش به شما مثل الان شما بالا به پایین باشه و نخواد باهات رفت و آمد کنه . به نظرم با هم سطحتون معاشرت کنید نه خیلی پایین نه خیلی بالا.

خب شوهرت و فامیلش انتخاب خودت بودن

یهو که افت نکردن بندگان خدا 

از اول همین جور بودن

در مجموع رفت و امدهارو به نظرم خانوم خونه با درایت میتونه مدیریت کنه بدون اینکه خدای نکرده بی احترامی پیش بیاد و یا دل کسی بشکنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ما به جز خونواده ها و‌خواهر برادرها با کسی رفت و‌امد نداریم البته همینم شامل شش هفت تا خونواده میشه ...

خداروشکر که با هم خوبین و ارامش دارین

این به دنیا می ارزه

بعضی خواهر برادر ها هستن چشم دیدن همدیگه رو ندارن

اسی حق داری . 

من رفت و آمد با هر آدمی سخته واسم . یه چند سال با دوستان همسرم که به لحاظ مالی از ما بالاتر  ولی به لحاظ فرهنگی خیلی پایینتر بودن ، رفت و آمد داشتیم . و به وضوح تاثیر بدی توی زندگی و روابطمون داشت 

خوشبختانه همسرم هم تو این زمینه هم عقیده با منه و ارتباطات خانوادگیمون خیلی انتخاب شده هست 

توی رفت و آمد مجردی با دوستامون هم من هم همسرم همه جور آدمی هست ولی خانوادگی نه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
🤭بهتر از تنها موندنهاز بس شوهر من حساسه که رفت و امد نباشه،من مجبورم با همه شون میجوشم و مچ میشمولی ...

خب خودت چی چرا چسبیدی به شوهرت فامیل و دوستای خودتم لول پایینن؟

شاید...روزی...جایی...خوشبختی اتفاقی سری به من هم بزند...

خب ما هم منظورمون همینهمگه گفتیم فقط پولدار؟علمی و فکری مگه کم چیزیه

درسته ولی بعضیا فقط توی پول میبیننش.. ولی وقتی فقیر باشی و نادان خیلی وحشتناک میشه.. من به عینه دیدم یکی از همکارای بابام بود که تفکرات عهد عتیق داشت میگفت دختر وقتی میره کار میکنه خراب میشه و ازین حرفا  اخرش یک سری سر حرفای بیخودش خودم باهاشون دعوا راه انداختم قطع ارتباط شدیم🤧

ببخشید عزیزم شاید اون خانم هم دیدش به شما مثل الان شما بالا به پایین باشه و نخواد باهات رفت و آمد کن ...

نه مگه من از وضع خودم گفتم که داری قضاوت میکنی؟

همسر من مافوق اون خانم هست 

و منم تحسینش کردم بخاطر شایستگی هاش

خیلی ها هم هستن به جای دوستی و تحسین کردن،حسادت میکنن و نزدیکِ ادم های موفق نمیشن.

چون خودشونو کم میبینن