2777
2789
عنوان

آیا شما با آدم های پایین تر از خودتون رفت و امد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 80 پست
وای اسی چقدر مثل منی من از ادم های شکست خورده هم بدم میاد ،میدونی شکست رو‌ همه میخورن اما هی تکرارش ...

اره ببین شاید گفتنش خوب نباشه،ولی کسی که نزدیک چهل سالشه توی هیچ کدوم از جنبه های زندگیش موفق نبوده،چه چیز جالبی داره که به من اضافه کنه؟ اینایی که من میگم کلا از زندگیشون عقب بودن،حتی خانواده شون هم با اسم و رسم و درست و حسابی نبودن،نسل در نسل ضعیف بودن

مثلا چند روز پیش توی یه مهمونی  با یه خانومی اشنا شدیم نمیدونی آدم کیف میکرد از موفقیت هاش و سطح خانواده و تحصیلات و اطلاعات و سبک زندگیش و طرز حرف زدنش... بعد خیلی هم ظاهرش ساده بودا ولی آدم پُری بود

،به همسرم گفتم با اینا دوست شیم رفت و امد کنیم

ولی همسرم کنار ادم های اینطوری معذبه و راحت نیست

ترجیحش همونان که خیلی ازش پایین ترن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس گزینه دوم که گفتم هستش نمیشه گلایه کرد عزیزم و نگاه بالا به پایین داشت چرا به دیدگاه دیگه ای به ا ...

خیلی خوب گفتی

اتفاقا به اینم فکر کردم

ولی خب بخاطر بچه ی آیندمون میگم 

اون کجا با کسی بشینی که چهارتا ایده ازش یاد بگیری

یا فرهنگ خوبش رو توی رفت و امد نشون بده، اون کجا با کسی که حداقلیات رو نمیدونه بشینی

چه ربطی دارهمگه من خودمو بردم چسبوندم به اونا

شما داری میگی دوست نداری با ادمهای که ضعیف ترن چه مالی چه فرهنگی در ارتباط باشی وگفتی دوست داری بالا تر ها در ارتباط باشی هرکارکنی ناخواسته فرهنگ شما ضعیف تر توی شهر کوچیکی بود پس نکاه ازبالا به پاین نداشت باش به ادمها چون اوناهم شمارو همینجور می بینن دست بالای دست زیاد

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
خیلی خوب گفتیاتفاقا به اینم فکر کردمولی خب بخاطر بچه ی آیندمون میگم اون کجا با کسی بشینی که چهارتا ا ...

قربونت برم الگوی بچه هات را ارتباط با این و اون در نظر نگیر 

بفرست کتابخانه در جشنواره ها ثبت نامشون کن و..

تا با افراد تحصیل کرده و معروف ارتباط بگیرند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دقیقا منم نظرم همینه قبلا برام مهم نبود ولی بعدها متوجه شدم هرچی آدم باهم سطح یابالاتر ازخودش باشه ب ...

از من به شما نصبحت همیشه به پولدار تر و تحصیل کرده تر از خودت بچسب و سعی کن براشون کار انجام بذی بهشون خدمت کنی که بعدا دستت رو بگیرن، من ابن رو عیناا دیدم کسایی در محل کار که در حد یک معاونت یا مدیر کلی معمولی بودن ولی با سردار ها و پیمانکار های خیلی کت و کلف رفت و آمد داشتن و کارهاشون رو انجام میدادن بهشون باج میدادن و خودشون رو به معاونت وزیری رسوندن نمیتونم اسم ببرم حیف ولی هیچوقت به ضعیف تر از خودت چه مالی چه فرهنگی نگاه هم نمداز چه بری تو جمعشون  حتی اگر بهت بگن خودخواه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

چه موضوع خوبی رو مطرح کردی استارتراز کاربران هم ممنونم که تجربیات و دیدگاهشون رو به اشتراک گذاشتناست ...

خواهش میکنم

بله تاثیرش روی بچه ها زیاده

همونه که از اول بهمون میگفتن توی مدرسه پیش شاگرد زرنگ ها بشینین و باهاشون دوست شین.چون واقعا تاثیر داره

این یک زنجیرست شاید دیگران هم همین فکرو در مورد شما بکنن

اگر بلد باشی و زرنگ باشی میتونی به وسیله آدم های بهتر خودت خودت رو بالاتر برسونی و این طبقه خودت رو در جامعه بالاتر کنی، نصف کسایی  که پست های مملکت  رو دارن با باج دادن و رشوه دادن بهش رسیدن واسه همین وضعیت ما اینه چون هیچکس با شایسته سالاری مسئول  نشده ، بی ادبیه ولی پاچه خواری و خایه مالی بلد نباشی به هیچ جا نمیرسی در هر شغلی  

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

منظور از سطح فرهنگی همون شعور و شخصیته

اصالت خانواده و پول هم تاثیر داره توی سطح فرهنگی.

محله های فقیر نشین اکثرا توی واجبات زندگی موندن و به فکر تامین خورد و خوراک و پوشاک و مسکن و ...هستن.

ولی کسی که از این مرحله گذر کرده باشه،منابع و فکرش رو میذاره برای چیزهای دیگه مثل رشد و اموزش و ...

البته خیلی دیدم کسایی که پولدار نیستن اما بزرگواری وشخصیت و ادب زیادی دارن،که اینا هم خوبن خودم بهترین دوستم که با دنیا عوضش نمیکنم و وجود خودش خیلی ارزشمنده همینطوره

اگر بلد باشی و زرنگ باشی میتونی به وسیله آدم های بهتر خودت خودت رو بالاتر برسونی و این طبقه خودت رو ...

اره این که بحثش جداست.. ادما میتونن هم از نظر مالی بالاتر باشن هم فکری و عقیدتی.. بعضیا هم جفتشو دارن.. بعضیا پول دارن ولی وقتی باهاشون حرف میزنی از درون پوچن.. به نظر من باید از نظر فکری و علمی دنبال ادمای بالاتر باشیم نه صرفا مادی

از من به شما نصبحت همیشه به پولدار تر و تحصیل کرده تر از خودت بچسب و سعی کن براشون کار انجام بذی بهش ...

ممنون نظرم همینه  مادرم بهم میگه خودخواه میگم هرجوردوس داری فک کن من آدم بلند پروازیم اولش بامیل شما ازوواج کردم با پایینترازخودم ولی بعد حاضرنشدم برم تومنطقه ضعیفشون زندگی کنم خونه خرید تو منطقه پایین خالی گذاشتیم نرفتم توش مستاجری منطقه بهتر ماشین نداشتیم حاضرنشدم پراید سواربشم گفتم من باید یه ماشین خوب زیرپام بشه طول کشید ولی شد الانم اونقد نرفتم تو اون خونه منطقه پایین تا فروختیم ولی بازم قبول نکردم اندازه وسعمون بخریم رفتیم یه منطقه خونه خریدیم که هم کلی بدهی باید بدیم هم ماشینو فروختیم گذاشتیم روش  تازه هنوزتکمیل نشده گفتم من نمیرم اونجا زندگی کنم به محض اینکه کلید بگیریم بایدبفروشه  منطقه تاپ شهر خونه بخریم