2777
2789
عنوان

اگه شوهر سابقتون بره عمل حالشو می‌پرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 29 پست
آره اما تو زایمانم خیلی اذیت شدم اصلا محلم نمی‌داد اصلا حالمو نپرسید به قدری از چشمم افتاده که دلم ن ...

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم نمیدونم بنظرم بپرسبچه پیش شما زندگی میکنه؟اخه اکثرا وقتی مادر و پدر جدا میشن بچه با هردو ارتبا ...

بچم کوچیکه شیر میخوره پیش خودمه شوهرم در حضور من میاد ملاقات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بدان بد باش و با نیکان نکوجای گل،گل باش جای خار،خار

همیشه ن یک وقتا مقابله ب مثل جوابه یک وقتا طرف شخصیت اصالت معرفت خودشو نشون میده بلکه تلنگر بخوره بخودش بیاد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همیشه ن یک وقتا مقابله ب مثل جوابه یک وقتا طرف شخصیت اصالت معرفت خودشو نشون میده بلکه تلنگر بخوره بخ ...

این که درست

ولی آدم یه مدت میتونه بدی های یه نفرو نادیده بگیره همیشه که نه

بعد آدم یه روز خسته میشه دوست داری با طرف همون رفتاری بکنی که با تو کرده

این که درستولی آدم یه مدت میتونه بدی های یه نفرو نادیده بگیره همیشه که نهبعد آدم یه روز خسته میشه دو ...

خوبی ک از حد بگذرد احمق خیال بد کند.