عادیه خب تازه جدا شدی هر فکری میکنی همه تقصیرارو میندازی گردن خودت و اون به چشت تا یه مدت فرشتس فقط ...
اخه موقع جدایی مون ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم .من ازش خاستم جدا بشیم .چون کم اورده بودم از زندگی .خاستگار دیگه ایی داشتم که فامیل بود من نمیخاستمش .ولی همه راضی بودن .بعدشم خونوادم با من لج کردن که ما راضی نیستیم تو با این پسری .از شانس بدمم اون موقع این پسره بیکار بود .اوضاع کلا بهم ریخت .منم کم اوردم جدا شدم .
اخه موقع جدایی مون ما هیچ مشکلی با هم نداشتیم .من ازش خاستم جدا بشیم .چون کم اورده بودم از زندگی .خا ...
چی بگم الان این وسط فقط یه بحث میمونه اونم بحث دل خودت ک چی میخواد
از یه سمت میگی بیکاره ببین اصلا تلاشی میکرد برا بدست اوردنت یا فقط حرفشو میزد الان اگه از حست مطمئن نیستی پس کلا بیخیال شو بنظرم این اسمش دوست داشتن نیس
چی بگم الان این وسط فقط یه بحث میمونه اونم بحث دل خودت ک چی میخواداز یه سمت میگی بیکاره ببین اصلا تل ...
مغزم دیگه رد داده از بس بهش فکر کردم .روزی نبوده تو این مدت بهش فکر نکنم .از یه طرف خیلی دوسم داش .برای راحتیم هر کاری میکرد .خیلی بهم محبت میکرد .از طرفی هم تو کار کردن خیلی بدشانسی میاورد .زیاد دنبال کار میگشت .خیلی بیکار میشد .از طرفیم قدرت اینو ندارم تو روی خونوادم وایسم .تصمیمای بزرگسالی خیلی سختن