2777
2789
هدفتون چیه؟فقط میتونم بگم از الان نهایی رو جدی بگیرین نگه ندارین اخرا

مشاوره دارم دقش دادم 

متن کتاب زیست  از عمدا گیچ کننده نوشتن  دوست دارم کسی رو که متن کتابا رو می ده چاپ رو ببینم.  عقده ایه

زیست آسونه.     فعلا زیست یازدهمم       دوست دارم  تمامی دروس دهم رو بخونم بعد یازدهم.  ولی مشاورم صلاح می دونه اول یازدهم بخونم برای ترمیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندونام 

شغل خودم و پارتنرم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

زن بابا دارم و از وقتی ازدواج کردم از خداش بود ک از دستم راحت شده و یک کاری کرد ک بابامم باهام قطع ر ...

چرا کسی نداری خواهرت که نمرده هستم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

به بیماری که دارم دکتر خیلی رفتم هیچ کدومشون به درد نخوردند و داروها همه یکی از یکی بدتر همه از روح ...

عزیزم جا نزن کلی دکتر خوبه دیگه هست قشنگ تحقیق کن 

شما همیشه مامان قویی هستی 

ما برا رماتیسم مادرم نصف ایران دنبال دکتر بودیم خیلی سال پیش آخرسر یه دکتر عمومی تشخیص داد 

مشاوره دارم دقش دادم متن کتاب زیست از عمدا گیچ کننده نوشتن دوست دارم کسی رو که متن کتابا رو می ده ...

ترمیم یازدهم که فعلا قطعی نیست خیلیا اعتراض دارن شماهم خب خیلی وقته دور بودین  از درس اول باید دهم رو بخونین خب تا یازدهمو بفهمین😑

عزیزماینطور موقع ها بیا اینجا حرف بزن واقعا نمیشه به هیچکس اعتماد کرد و حرف دلو گفت

باهات موافقم

ولی پر شده بودم از درد

چیز بدی نگفتم که بهش فقط گفتم بهش فکر میکنمو فلان اینا

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

باهات موافقم ولی پر شده بودم از درد چیز بدی نگفتم که بهش فقط گفتم بهش فکر میکنمو فلان اینا

میدونم ولی واقعا هرچیز کوچیکیو میتونن بزرگ کنن یا پیش بقیه میشینن میگن چندتاعم میزارن روش