هر دولتیی خب نمیخوام برمرشته ای که بازار کار داره و خب تو تجربی ۴ رشته تاپ و پیراپزشکیا الان بازار ک ...
من که از اول هم تجربی رو قبول نداشتم
واسه پزشکی باید جون بکنی تا قبول شی
مورد بوده مخ ریاضی مدرسه نمونه دولتی درس میخوند آخرم کنکور دام پزشکی قبول شد
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
اینکه این مدت چقدر زجر کشیدم باهزار امید باردارشدم ونه ماه نگهش داشتم وسالم بود تو تمام ازمایشا سونوها و...ولی وقتی ب دنیااومد با خون یزی شدیییییید مغزی و بعد یه ماهم ازدستش دادم فکر اینکه چی شد چرا زندگیم ب اخرش رسید چر انابود شد زندگی قشنگم چرا بعد سه ماه دارم بدتررررر میشم و فکر اینکه ب نقطه صفر رسیدم واگه بخوام دوباره بچه داشته باشم چه راه طولانییییی دارم
میتونین از توی سایت هم سرچ کنین حاجت وایی ها رو بخونین
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
ممنون از دعای شما ،ان شاءالله،خیلی دوست دارم این چله رو بگیرم ولی فکر کنم شرایطش خیلی سخته
بله سخته ولی شفای پدرتون ارزشش رو داره گلم
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️