2777
2789

من حواسم هست توی دیوار دربارهٔ مسائل مالیم اصلا حرفی نزنم. اومدم به یه کاربر دلداری بدم، یه مثال زدم. یکی نوشت کاربرا رو احمق فرض میکنی. آره باشه تو فلان‌چی فلان‌قیمتی داری.

الان داشتم به این نوشته‌ش فکر می‌کردم. راستش یکی دو دقیقه ناراحت بودم. ولی سریع از فکرش اومدم بیرون که اذیت نشم.

اما بعضیا واقعا نمی‌دونن که همه‌مون از لحاظ مالی در یک سطح نیستیم و ممکنه یکی بیشتر و یکی کمتر داشته باشه؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

از یبوست

از کم کاری تیرویید

از حرف نزدن دخترم

از ترسو بودن پسرم

ازگزمای پسرم

از بلوغ زود رسش

از بیکاری وبی پولی همسرم

از چروکهای صورتم

هی...

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا واقعا نفهم بار اومدن تو تعجب نکن

عزیزم، ممنونم از دلگرمیت... به خدا براش دعا کردم انقدر برکت زندگیش زیاد شه که دیگه تعجب نکنه از شنیدن یه چیز معمولی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
ازشوهرم ازاینکه الویتش نیستم ازخدا دلخورم ازخودمم دلخورم ..ازاینکه کلی هنر بادم کلی کاربلندم توی روس ...

خیاطی آرایشگری بلدی ؟ میتونی تو خونه انجام بدی

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
عزیزم، ممنونم از دلگرمیت... به خدا براش دعا کردم انقدر برکت زندگیش زیاد شه که دیگه تعجب نکنه از شنید ...

فداتشم

بخدا انقد هرروز هرمدل آدم با هرطرز فکری میبینم واقعا دیگه جای تعجب نمونده برام

اره واقعا

خودت گزیده شو بگو ثواب داره

عزیزم باید بخونید

ثروت و قدرت رو باید جذب کرد

با خوندنش بارها و بارها ناخوداگاه آدم شکل میگیره

که باید بدبختی و فقر رو از خودت دور کنی

بچم الان تب داره سه شبه 

دارم دیونه میشم هر چی شربت بهش میدم اصلا انگار نه انگار تاثیر نداره ظهر بردم دکتر شیاف داد برای دوساعت تب ۳۹ اول شد ۴۰برعکس!!! بعد کم کم با پاشویه و دعا دعا شد ۳۸.۵ 

بعد سه ساعت ۳۷.۵ 

الان بعد چهارساعت مجدد روند صعودی گرفته دیگه نمیدونم چیکار کنم خدایا به بچم رحم کن طاقت درد و ناراحتیش ندارم لطفا برامون دعا کنید عاجزانه خواهش میکنم

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.