2777
2789
عنوان

مامانم نه غذا درست میکنه نه خونه رو تمیز میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 77 پست
مارو هم روانی کرده همش تو خونه هستیم جرئت نداریم اسم یه فامیل رو بیاریم نه جایی میریمنه میزاره کسی ب ...

مشکل داره، سالم نیست. به مشاوره فکر کردید یا گارد داره نسبت به این قضیه؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ زندگی واس خودش وشما درست کرده

چشه اخه

هیچ وظیفه ای تواین زندگی نداره یعنی😐😐😐

فقط بخور بخواب عشق وحال

کاش بابات همون طلاقش میداد بره پی عشق وحال ودوست پسربازیش!

البته اینجا نی نی سایته زن یکاری کنه حتماافسردگی داره

و هیچ وظیفه ای هم توزندگی نداره!

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

غلط کرده افسردگی داره بچه ها مسئول بیماری های اینا نیستن افسردگی رو هم کردن بهانه

دقیقا منظورم این هم بود. چون بسیاااار دیدم سر تنبلی سرگوشی سر رفیق بازی بی توجهی میکنن ب خیلی چیزا حتی بچه ها. بعد تندتند سرهم میکنن کارارو  مثلا غذارو مثلا تکالیف بچه هارو. مثال بودا. و خب منطور من این بود ‌ ک بپرسن قبلش دلیلشو. 

parasoo1989@

خب همین که بابات خونه نیست میتونه یکی از عواملش باشه، بلاخره زن به حضور و توجه همسرش نیاز داره، الان مادر شما وظایف پدرتون هم مجبوره انجام بده، خب این باعث فرسودگی میشه آخرش میشه اینجا

از نظر قانونی و شرعی واقعا وظیفه ای نداره 🤐🤐🤐اما خب مادرای ایرانی انجام میدن بابات چی کار کرده ای ...

یعنی بچه ای که خودت متولد کردی وظیفه نداری غذا بهش بدی سیر بشه؟؟؟؟

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم چرا با پدرت تماس نمیگیری ؟چرا بابات فقط ۵ روز خونه است ؟

راه دور کار میکنه پدرم مظلومه خیلی 

جرئت نداره چیزی بگه داد و هوار راه میندازه 

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

عموما همین نیست، یه عده تنبلن و بی مهر

حالا شما ممکنه مخالفت کنید. ولی عده خیلی خیلی زیاد از زنان نسل قبل از ما افسردگی بعد از زایمان درمان‌نشده دارن. افسردگی بعد از زایمان هم می‌تونه به شکل اختلالات عجیب و غریب خودش رو نشون بده. مثل همین سرد شدن از زندگی یا بی‌مهری و تنفر نسبت به همسر و فرزند.

غالبا هم این نسل، نسلی نیستن که به طلاق یا مشاوره خانواده فکر کنن و بها بدن. هم کرد ناراضی هم زن مشکل‌دار میگن چون بچه داریم باید بسوزیم و بسازیم. تهش هم میشه همین. فرزندان قربانی میشن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

گلم از همون اول خمین جور بودزیاد هم دکتر بردیم

خب اگه از اول همین بود واقعا چرا طلاق نمی‌گیرن؟ الکی دارن خودشون رو اذیت می‌کنن شما هم قربانی می‌کنن. ظاهراً که متعهد هم نیستن مادرتون به پدرتون.