2777
2789
عنوان

همه دخترا خیلی خوشگل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 79 پست

دقیقا همینطوره چون الان دیگه زمونه زمونه ایه که همه خیلی به خودشون میرسن

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتم‌ قشنگه؟

نه اصلا کلا تو خانواده ها همه از همه سرم یعنی استایلم چشم در اره دوتا بچه اوردم ولی دریغ از ذره ای شکم ...تنها بچه ای که به مادرش رفت من بودم شباهت زیادی به  مادرم خدا بیامرز دارم کپ همیم

🤣 تو سفر آخه چجوری خوشگل و مرتب بمونیم

اصلا بعضیا عجیب قشنگن حتی تو سفر خسته و کوفته

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

تو شهر ما اصلا آرایش نمیکنن و خوشگلن🥲تیپهای قشنگ و ساده میزنن

من واقعا خیلی وقته چهره‌های اگزجره ندیدم نمیدونم چرا بعضیا میگن همخ عملی شدن و فلان

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
عه عملی پیدا کردم😂بت بر خورد چرا

بهم برنخورد دلم برات سوخت 

ایشون گفتن همه ی دخترا خوشگل شدن

شما سریع گفتی اصلا اینطور نیست!

همه ی دخترا جزوه شما هم میشه ولی شما انقدر نسبت به همجنس خودت گارد داری و دلت سیاهه که فکر میکنی بقیه خوشگل باشن شما زشت میشی

اتفاقا من باعث افتخارمه که همه ی دخترا خوشگل باشن چه عملی چه نچرال 

خانم های خوشگل باهم پرابلم ندارن😉

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم