2777
2789

خانما من دختر آخر خونواده هستم دوتا خواهر قبل من مجرد هستن من ۲۵ سالمه دوستم یکیو بهم معرفی کرده ۳۵ سالشه نمیدونم چیکار کنم هر وقت کسی بهم پیشنهاد میشه استرس میگیرم ک چیکار کنم من بچه آخرم بیان اینکه خواستگار دارم برام خیلی سخته😢 البته تا الان از کسی خوشم نیومده چون خواستگارا سنتی بودن و من ردشون میکردم ولی این یکی موقعیتش خوبه جز سنش که ۱۰ سال تفاوت داریم عکسشو دیدم قیافش معمولی بوده اما میترسم رد کنم  سنم بره بالا مثل خواهرم ک ۳۱ سالشه دیگه خواستگار تداشته باشم عمیقا به کمک احتیاج دارم بچه ها اختلاف ۱۰ ساله چطوره تو ازدواج؟

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اختلاف ۱۰ سال ک زیاد نیست اونقدر ولی همه چیزشو در نظر بگیر به حرف کسایی ک میگن عجله نکن هنوز سنی نداریم گوش نده چشم بزنی عمرت میگذره (البته اگ ازدواج کردن واست مهمه)

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿

خوبه . باید باهاش صحبت کنی ببینی تفاهم دارید یا نه،میتونید چند ساعت باهم درباره یه چیز حرف بزنید .‌در کل ببین وقتی پیش همید حرف مشترکی هست که بزنید یا نه 

استرس نگیر . به نظرم اگر موقعیت خوبیه  قبول کن 

‌‌‌

یکی از اقوام ما هم همینجوری بود کوچیکه که ازدواج کرد بعد چند وقت خواهر بزرگه هم ازدواج کرد 

به نظر من الان سنت خوبه جوونم هستی این موردم خوبه برین مشاوره ردش نکن هرکی یه سرنوشتی دارع

بیخیال از هر خیال🌱

من بیست سالمه شوهرم ۳۲

الحمدلله خوشبختیم و مشکلی در این باره نداریم 

یکسریا هستن بیست سالشونه اما مثل ی پسر مرد فکر میکنن بعضیا هم تیپ شخصیتیشون بروزه 

ببین اون آقا چطوره 

فقط بزار بیاد خواستگاری خودت باهاش حرف نزن 

وقتی اومد ببین چطوریاس معیاراش 

منم اول میترسیدم وقتی با شوهرم ازدواج کردم همش میگفتم اختلاف سنیمون زیاده نکنه مشکل پیش بیاد ولی نه خداروشکر

بنظر من پسرا تازه سی سالگی عقلشون کامل میشه

انشالله هرچی خیرته عزیزم ولی بهش فکر کن و الکی رد نکن

اپل از همه ملاک ازدواجت نداشتن خواستگار در آینده نباشه 

تست شخصیت خیلی مهمه 

در نهایت دوره آشنایی در چارچوب مشاوره کار بلد 

در صورت وجود تمایل به کیس مورد نظر 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A