2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و کسایی ک منطقی نظر میدن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم در مورد چی؟

اینکه میموندین خونه یا مثل من خونه پدرتون بودین

بعد شرایط خونمون جوریه اصلا از خونه بیرون نمیزنم خفه میشم اونجا تنهایی

خانواده شوهرمم اخلاقشون جوریه اهل خنده و اینا نیستن زیاده همش بوقن

ادم دق میکنه اینجوری

اینکه میموندین خونه یا مثل من خونه پدرتون بودینبعد شرایط خونمون جوریه اصلا از خونه بیرون نمیزنم خفه ...

هردو به اندازه هم بمون وسعی کن شوهرتو قانع کنی که اذیت میشی اینجوری 

هردو به اندازه هم بمون وسعی کن شوهرتو قانع کنی که اذیت میشی اینجوری

۱۰ روز خونه خودمون بمونم دیوونه میشم اجی

شرایط اونجا جوریه اصلا از خونه نمیام بیرون اونم تنهایی حداقل بچه بود سرگرم میشدم

بعدم خانواده شوهرم زیاد اهل خنده و اینا نیستن همش بوقن و چیزی نمیگن ادم دق میکنه اینجوری 

پیششونم ک میری همش اهل کناین باید بریزی تو خودتو چیزی نگی

اینکه میموندین خونه یا مثل من خونه پدرتون بودینبعد شرایط خونمون جوریه اصلا از خونه بیرون نمیزنم خفه ...

خوبه دیگه برو خونه مامانت 

خانواده شوهرت هم تا وقتی دخالت نکردن تو رفت و آمدت اصلا ازشون توقع نداشته باش همینکه پیششون هستی و کاری باهات ندارن باید سجده شکر کنی 

اینک اگ شرایطتتون مثل من بود چکار میکردین

صددرصد به هر زوری شده میرفتم شهر شوهرم زندگی می کردم.حتی شده تو شرایط سخت!!اینکه زندگی متاهلی نشد اینهمه از هم دور باشین

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

خوبه دیگه برو خونه مامانت خانواده شوهرت هم تا وقتی دخالت نکردن تو رفت و آمدت اصلا ازشون توقع نداشته ...

دخالت کردن جوری ک باعث شدن تا مرز جدایی بریم 

یماه خونه بابام اینا بودم بخاط. دخالتشون

شوهرم اومد مرخصی بعد تو روم میگفتن این همه چرا میری خونه بابات اومدیم تو جاده اتفاقی افتاد برا پسرم 

درصورتی ک شوهرم خودش گفت بیا ببرمت