2777
2789
عنوان

اگه مادرتون اینجوری باشه چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست
ببین من یه مادرم ولی بعضی از بچه ها انقدر بد رفتاری میکنن واقعا یه مادر به جنون میرسونن ولی واقعا بچ ...

من وقتی توضیح دادمو تاپیک زدم بدون مشکلی از جانب من نبوده وگرنه خودم عقل و بصیرت دارم و اینجوری نمیگفتم اگه منم مقصر بودم بعد من عذاب وجدان خیلی قوی دارم 

وقتی اینجوری گفتم بدون چه خبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من می شینم با مادرم کامل حرف می زنم که چرا تهمت می زنی ؟ چرا همچین فکری در مورد من می کنی ؟ و بهش می گم فلان رفتار تو من رو اذیت می کنه مادر جان . آنقدر حرف می زنم تا بلاخره یا متوجه بشه یا متوجه بشم 

من وقتی توضیح دادمو تاپیک زدم بدون مشکلی از جانب من نبوده وگرنه خودم عقل و بصیرت دارم و اینجوری نمیگ ...

سعی کن زیاد باهاش صحبت نکنی  یا زیاد جلو چشمش نباشی تا اونم زیاد روش به روت باز نشه

اسلکن اینا که اینجوری میگن کمبود دارن معلوم نیست چه بلایی پدر مادرشون سرشون آورده با این کار میخوام ...

دقیقا پدرومادر ها هم توشون آدم های گند هم پیدا میشه خوبم پیدا میشه مگه خدان که انقد بالا میبرنشون ؟؟؟؟؟ من که واقعا حالم بهم میخوره 

گفتم اینجا ارث بابات نیست که به من دستور بدی فهمیدی ؟! سایت عمومی هست دلم می‌خواد باشم به توجه

شما هم دیوونه ایی؟ اومده دردو دل کنه نه نصیحت بشنوه تاپیک زده حالش و بهتر کنه بعدم سایت عمومی هست ولی تاپیک مال ایشونه 

شما هم دیوونه ایی؟ اومده دردو دل کنه نه نصیحت بشنوه تاپیک زده حالش و بهتر کنه بعدم سایت عمومی هست ول ...

شما فضولی ؟! ایشون به من توهین کردن که جواب دادم یه چیزی رو نمی‌دونید الکی پاسخ ندین

عزیزم اگر حق نظر دادن اوکی نبود اصلا ارسال نظر هم نبود پس نگید فلان 

حالا نگو بلا خوب نیست نفرینچند سالته؟نگران نباش میتونی یجوری جدا شی؟

آره میدونم بریدم 

۲۱ سال 

تا وقتی ازدواج نکنم نمیتونم جدا شم تازه اگه شانس منه گیر یه آدم بدتر از اینا میفتم