2777
2789
من نديدم كسي انجام بده از دوستام ولي ميگن يكى اينكه دائمى نيس بعدم چن بار ك انجام بدي ب عصب بينى اسي ...

یه بارم رفتم دکتر که گفت غوزش برمیداره و نوک بینیم جمع میکنه به پره ها دست نمیرنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب با آرایش یکم بهتر میشه.بینی عملی خیلی صاف وصوف و قشنگ تره فقط میترسم از اینکه عمل کنم بدتر شه ...

اگ دكترت ي دكتر حرفه اى باشه هيچ اسيبي ب بينيت نميزنه ك مشكل تنفسي پيش بياد مگر اينكه ازش بخواي اندازه فندوق بشه و عروسكى 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
اووووه چه افتضاحی چه خوب دراومده

اين عكسو پيدا كردم ببينى از بينى تو بدترم هست ك خوب شده 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
واااای اسم دکترت ابراهیمیه که منم پیش همین دکتر رفتم که بهم گفت غوزش برمیداره و نوکشو جمع میکنه...خی ...

اره بعدم ب همه ميگه ك اونكارى ك خودش ميدونه ب صلاح هست انجام ميده ن مدلي ك ما ميخوايم     

اگه خوبه عمل نکن ولی اگه خیلی دوس داری بکن من کردم راضیم از قبلیش ک بهتر شده شاید بعدا دوباره عمل کنم  یکم دیکه بعضی جاهاش باید تغییر کنه ولی عمل کن خوبه

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم