2777
2789
عنوان

خانمای پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 8278 بازدید | 107 پست

بچه ها نیگن عرق رازیانه معجزه میکنه خواهر خورد برای بچه سومش همون ماه حامله شد منم این ماه خوردم تا ببینم خدا به منم بچه دوم رو میده

خدایا به من یه فرزند دوم سالم بده الهی امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نیگن عرق رازیانه معجزه میکنه خواهر خورد برای بچه سومش همون ماه حامله شد منم این ماه خوردم تا ...

پرولاكتينو ميبره بالا 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

منم قندم لب مرزه به خاطر پلي كيستيك چه كنم بچه هااا

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
خواهش میکنم عزیزم حیف خیلی دوری  عرقش خیلی تاثیر داره سعی کن بجایه اب یه ماه کامل اونو بخوری ک ...

سلام درخاستمو بپذیر عزیز گمت نکنم مرسی

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
من ٧ ساله تواقدامم که تااسفند فهمیدم پلی کیستیک شدم.قبلأ سالم بودم.الان همش پاهام ودستام سردن

دلیل اصلی کیست و تنبلی داروهای هورمونیه

بری مطالعه کنید

تاوقتی مصرف بشه حاملگی درصدش میاد پایین حای به صفر میرسه

خواهش میکنم عزیزم حیف خیلی دوری  عرقش خیلی تاثیر داره سعی کن بجایه اب یه ماه کامل اونو بخوری ک ...

عزیز میشه اون روش دیگتو هم به من بگی عکس گیاهشو واسم میفرستی یا اگه بخوام عرقشو میگیری واسم بفرستی پولشو حساب میکنم

با عرق گیاه کرویز نمیدونم طرف شما هست یا نه مثل کرفس هست هم شکلش هم طعمش  یه ماه کامل خوردم کلا ...

سلام عزیزم، من اندومتریوما دارم کیست تخمدان، این عرقی که مبفرمایید این نوع کیستم ازبین میبره؟

رفتم حیاط مادر شوهرم هست میگیرم عکسشو واست میفرستم ببین میتونی پیدا کنی عزیزم  دوستیمو قبول کن ...

سلام عزیزم نمیدانم کاربریت رو داری یا ن چن با این عرق رو معرفی کردید جایی معتبرنمیشناسی تهیه کنم شیرازم

عین کرفس هست شایدم دیده باشی یه مدت بخوری بعد اقدام کن حتما به امید خدا نتیجه میکیری 

سلام عزیزم منم ۱۰ساله پلیکیستیکم این گیاهو از کجا پیداکنمو چجوری مصرف کنم؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام منم هم پلی کیستیک هستم 10 ماهه اقدامم تواین 10ماه پروژسترون ومتفورمین خوردم بعددکترعوض کردبه ج ...

عزیزم شماچجوری درمان شدین؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪