2777
2789
عنوان

میخوام برم بیمارستان روان بستری بشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 62 پست
اگه دسترسی به حرم داشتم که خود حرم برام دوا و درمون بود 😭😭

آموزش پرورش منطقتون سر بزن بپرس ببین مرکز مشاورشون کجاست بامبلغ خیلی کم مشاوره میدن ولی دانش اموز نیستی یکم اصرار کن تا تورو هم قبول کنن

لایک نکنید .توروخدا 

یه کار پیدا کن یه موفقیت لازم داری. تروما رو بیخیال اینده تو بساز دوستم خیلییی شرایطش بدتر از شما بود الان زندگیش عالیه پدر مادرشم الان به رحمت خدا رفتن انقده با کلاس شده هیچ شباهتی به گذشتش نداره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کار پیدا کن یه موفقیت لازم داری. تروما رو بیخیال اینده تو بساز دوستم خیلییی شرایطش بدتر از شما بو ...

حیلی کم حوصله اعصاب شدم 

روحیم خیلی درگیرشده بقران 

برام دعا کن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
میترسم وابسته داروهای اعصاب بشممیترسم نتونم جدا بشم ازشون میترسم از اینکه انگ روانی بودن به ادم بزنن ...

قرار نیست کسی بفهمه...دوما من خودم مصرف کردم اصلا وابستگی نمیاره اگه مدام دکتر بری از تو که نسل جوونی این حرف پیرزنانه بعیده هیچ دارویی برای بدن بد نیست به دکترت بگو قرص خواب اور برات ننویسخ و حتما برو پیش مغز و اعصاب...  رفتن پیش روانشناسای مفت خور و روانپزشکای بی سواد فقط وقت تلف کردنه اینو من دارم بهت میگم که همه راه هارو رفتم 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
همه این مشکلاتی که گفتی با آسنترا ۵۰ حل میشهیه قرص کوچولوچرا بستری شی

وابستگی میاره؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
استارتر مامانو بابات جدا شدن الان با کی زندگی میکنی؟ دانشجو نیستی؟ سعی کن بری کلاسی. دانشگاهی

عزیزم منو به دنیا اوردن که منو از بچگی تا همین سن بزرگسالی 

هرچی عقده و اعصاب خوردیه سر من خالی کنند 

و بزرگ که شدم ولم کنن به حال خودم 

نه پول دانشگاه بدن 

نه اعصاب بزارن درس بخونم

اره عزیزم پدر مادر من همچین آدمایی بودن

اگه سرکار نمیری حتما برو برا روحیه ات خوبه بالاخره چندساعت همه چی رو فراموش میکنی

اخه چه کاری😭دعام کن کار پیدا کنم 

هرچی کاره فروشندگیه این چیزا که از خونمون مسیرش دوره 

کلی پول اسنپ تاکسی بدم 💔

عزیزمن بیمارستان واسه افسرده ها نیست. اونا اختلالات شدید تری دارن برو پیش تراپیست باش صحبت کن مشکلتت ...

من میدونم که باید چند جلسه حسابی تراپیست برم 

ولی پولش نیس هزینش ندارم

من میدونم که باید چند جلسه حسابی تراپیست برم ولی پولش نیس هزینش ندارم

شغل آنلاین رو امتحان کن ادمینی ادیتور اینا تو اینستا دوره اموزشیم هست رایگان

واسه بیرون فروشندگی(صبر زیاد میخواد)