2777
2789
عنوان

میخوام برم بیمارستان روان بستری بشم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 62 پست
۲۳

سنتم پایننه...

عزیزدلم به یه تراپیست کار بلد نیاز داری که دلسوزانه کمکت کنه..

هزینه اش رو داری؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ی توصیه بهت بگم فک کنی مدهبی و خشکم و یا خیلی این چیزا تجربه نکردم دعای کمیل و نماز شب فوق العا ...

نماز بخونم خوب میشم؟ همین الان کسی کنارم نیست اما عصبی ام 

خود خوری دارم واگویه درونی دارم 

از خودم خسته شدم 

انگیزه م صفره 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
شاید ی توصیه بهت بگم فک کنی مدهبی و خشکم و یا خیلی این چیزا تجربه نکردم دعای کمیل و نماز شب فوق العا ...

واقعا؟ کسی که سابقه ی بیماری روان داره رو برا معلمی بر نمی دارن که. مگر از ما بهترون باشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
۲۳😭

دقیقا همسن منی.جلوی ضرر رو از هرجا که بگیری منفعته.نزار این حسی که داریشاخ و برگ پیدا کنه.خودتو از این وضع نجات بده و با گذشتت کنار  بیا.روحتو درمان کن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

سنتم پایننه...عزیزدلم به یه تراپیست کار بلد نیاز داری که دلسوزانه کمکت کنه..هزینه اش رو داری؟

نه بقران مشکلم هزینشه 

من بارها اینجا تاپیک زدم که کجا و چجوری برم روانشناس 

همه گفتن ۱۴۸۰ رایگانه 

زنگ زدم خداشاهده من خودم بیشتر از اون حالیم بود 

هیچی بلد نبود 

حالم خیلی بده کاش شاغل بودم کاش لیسانس داشتم 

کاش ی کاره بودم حداقل ی وام چند میلبونی برمیداشتم میرفتم فقط درمان مشکلات روحیم بخدا خبلی داغونم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
نگران نباش این فقط یه اختلاله به اسم افسردگی که خیلی راحت هم درمان میشه اینکه چه زجر هایی کشیدی رو ک ...

میترسم وابسته داروهای اعصاب بشممیترسم نتونم جدا بشم ازشون 

میترسم از اینکه انگ روانی بودن به ادم بزنن 

اخه تو فامیل داریم از این موردا

بله متاسفانه ولی نباید به این حس بها بدیم،باید هرجور شده ازخونه بزنیم بیرون،کارایی که خوشحالمون میکن ...

فصل پاییز و بهار غم می باره ازش. خیلی سخته. درسته باید سر خودمونو یه جوری گرم کنیم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
جاهایی هست رایگان حضوری باشه مثلا توحرم ها

اگه دسترسی به حرم داشتم که خود حرم برام دوا و درمون بود 😭😭

میترسم وابسته داروهای اعصاب بشممیترسم نتونم جدا بشم ازشون میترسم از اینکه انگ روانی بودن به ادم بزنن ...

مدرک نسخه داروخونه بگیر بادیپلم میتونی مشغول بشی داروخانه داره زیاد میشه 

لایک نکنید .توروخدا 
فصل پاییز و بهار غم می باره ازش. خیلی سخته. درسته باید سر خودمونو یه جوری گرم کنیم

بله،فصل ها هم بی تاثیر نیست،مشکلاتی که تو بچگی تجربه کردیم،آرزوهایی که تو نوجوونی داشتیم و بهش نرسیدم همه اینا میخوان مارو زمین بزنن و افسرده کنن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤