2777
2789
عنوان

موی سفید تو بیست‌و یک سالگی

126 بازدید | 13 پست

بچه ها من الان ۲۱ سالمه

یادمه از ۱۱ سالگی من موی سفید داشتم که فکر کنم ارثی باشه

ولی تارهای موی سفیدم زیاده و پراکنده تو موهام

رنگ‌مشکی شماره ۱ هم گذاشتم ولی رنگ نگرفتن، جنسشون یکم انگار فرق میکنه

خوشم نمیاد که معلومه یجوریه

اشکال نداره بابا 

منم ۲۳ سالمه چندین تا سفید دارم 

البته مال من ارثی نیست

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترکیب موی سفید مشکی خداسسسسسس

وقتی همه بگن وای چرا موهات سفیده😕دیگه جذاب نیست😔

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

منم ۲۳سالمه چند تا موی سفید دارم😔ارثی هم نیست از غصه ست

ولی بهش اهمیت نمیدم،بیخیال

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

وقتی همه بگن وای چرا موهات سفیده😕دیگه جذاب نیست😔

منم از حدود 22سالگی موهام سفید شد ارثی هست.سفید داخل موهای مشکی .زیباست قبلا که سنم کم بود کسی بروم نمیورد اما الان 40 سالمشده همه میگن ای بابا موهاتم سفید شد هنوز مجرد موندی   

منم از حدود 22سالگی موهام سفید شد ارثی هست.سفید داخل موهای مشکی .زیباست قبلا که سنم کم بود کسی بروم ...

چرا اینجورین مردم؟؟بخدا من یکی‌رو میبینم موسفید تو سرش با مشکی داره عشق میکنم نگاش کنم 

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓